Celebrity News

Katarina Grujić sa osmehom na licu objavila: Marko se vratio, vesti su toliko lepe!

Katarina Grujić podelila lepe vesti

Katarina Grujić sa osmehom na licu objavila: Marko se vratio, vesti su toliko lepe!

Ata Images

Pevačica Katarina Grujić podelila je lepe vesti. Naime, posle devet dugih meseci razdvojenosti od supruga, koji je zbog posla boravio u Atini, Marko se vratio u Beograd, a zbog toga su posebno srećne Katja i Kaća.

- Marko se vratio iz Atine, trenutno je u Beogradu, narednih mesec dana smo zajedno i to me jako raduje. Sada je sve drugačije, devet meseci smo živeli bez njega i sada je opet tu. Sada nema više mojih tužnih faca, srce mi je puno - rekla je pevačica za Blic ne skrivajući sreću:

Pročitajte: Tako mala a već se modira! Ćerka Kaće Grujić ima najlepši kupaći na plaži - Bele je boje a čak ima i rukave od čipke

- Preko nedelje smo zajedno 24 časa. Ne zna se koga ćerkica više voli, jako je vezana za oboje. Ja sam stroža svakako, mislim da će tako i ostati - rekla je Katarina, koja je nedavno otkrila da priželjkuje i proširenje porodice:

– Često se šalim, pa kažem da ću Marku roditi minimum troje dece, a da će Katja dobiti i brata i sestru. Naravno, ne bih se bunila ni da imamo petoro dece - rekla je Kaća, otkrivši da oboje maštaju o velikoj porodici.

 

 

Tom prilikom otkrila je i ko je stroži roditelj:

– Marko je dobar, a ja loš policajac (smeh). Ne bi to možda bilo tako da smo zajedno. Ali pošto on, zbog fudbala, od prošle godine živi u Atini i Katju viđa jednom mesečno, ne preostaje mu ništa drugo nego da joj, kada se vide, dozvoli da mu se popne na glavu.

 

Komentari (0)

Loading