Celebrity News

Ovo mu je prvi put! Aleksandra Prijović i Filip Živojinović sinu priredili veliko iznenađenje (FOTO)

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović odmor provode sa sinom

Ovo mu je prvi put! Aleksandra Prijović i  Filip Živojinović sinu priredili veliko iznenađenje (FOTO)

Privatni album

Posle iscrpljujuće turneje, na kojoj su oboje posvećeno radili, a kojoj još uvek nije došao kraj, Aleksandra Prijović i Filip Živojinović odmor ne samo da su planirali, već su ga i realizovali, kako bi neko vreme proveli nasamo sa svojim mezimcem.

Pročitajte: Aleksandra Prijović NJEGA voli više od Filipa! Poznaje ga čitav život, a tek sada je to priznala: Fotografija je dokaz

Petogodišnji Aleksandar vreme je proveo sa mamom i tatom i tokom turneje, ali porodica sada konačno ima dovoljno vremena da se jedni drugima posvete u potpunosti.

Instagram @aleksandraprijovic

 

Aleksandra i Filip odmor provode na egzotičnoj destinaciji, a jučerašnji dan proveli su u obilasku pustinje. Malom Aleksandru ovo je bio prvi put u pustinji, a njegova majka objavila je fotografiju na kojoj se vidi da dečak uživa i da je oduševljen ovim prizorom i iskustvom.

Porodično vreme, u kome se trude da svakodnevno uživaju i kada su u Beogradu, Živojinovići sada imaju samo za sebe, a pevačica ne krije koliko joj prija što je uspela da neko vreme provede sa suprugom i sinom.

Instagram @aleksandraprijovic

 

 

Komentari (0)

Loading