Celebrity News

Dijana Đoković iskreno o snaji Jeleni: Nisam očekivala da će se Novak oženiti njom! Ove stvari u braku ne odobravam

Majka Novaka Đokovića uložila je sve atome svoje snage kako bi sinu omogućila da razvija karijeru dok je bio na početku

Dijana Đoković iskreno o snaji Jeleni: Nisam očekivala da će se Novak oženiti njom! Ove stvari u braku ne odobravam

Profimedia

Gostujući u jednoj emisiji Dijana Đoković otkrila je do sada nepoznate detalje Novakovog ljubavnog života pre Jelene, kao i to šta zamera sinu i snaji, odnosno u čemu ih ne podržava.

Iako ima svoje stavove, majka Novaka Đokovića izričita je da ne želi da se meša u njegov život, ali je uvek tu da ga posavetuje, a teniser se rado konsultuje sa njom pri velikim životnim izborima.

Pročitajte: Novak bez srama priznao - Zaljubio sam se, to je onaj prvi nalet ljubavi

Naime, Novakova majka ispričala je u jednoj emisiji za „Blic” da je, dok je Novak bio jako mlad, upoznala njegovu devojku iz tinejdžerskih dana.

 

- Kao mladić koji se bavio ovim poslom nije imao vremena za zabavljanje. Više je bio na putu nego kod kuće. Upoznala sam mu jednu devojku, koja je bila odbojkašica iz Kraljeva, bili su klinci. Kasnije smo upoznali Jelenu. Kada su imali 18 godina, nisam mislila da će da se venčaju, bilo je vremena za sve, međutim, eto, pobio je to moje mišljenje i oženio se Jelenom -  bila je iskrena Dijana.

 

Ata Images/Antonio Ahel

 

 

Takođe, ona ističe da postoje tačke mimoilaženja u odnosu sa Jelenom i Novakom.

- Normalno je i prirodno da je Jelena preuzela neke stvari, ne bi bilo dobro da se ja mešam. Ne mešam se u njihov život. Oni retko, nažalost, dolaze, oni su stvorili svoju porodicu i oazu, Jelena određene stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane koju ne podržavam - rekla je majka Novaka Đokovića.

- Ostala sam željna svog sina, da nasamo provedem vreme sa njim. Uvek je neko oko njega - zaključila je Dijana Đoković.

Komentari (0)

Loading