Celebrity News

Duško javno preti Karleuši: Sve ću da ispričam, mediji će 2 godine pisati o nama

Jelena Karleuša i Duško Tošić razvod još uvek nisu potpisali, ali se po svemu sudeći spremaju na taj korak

Duško javno preti Karleuši: Sve ću da ispričam, mediji će 2 godine pisati o nama

Attila Kisbendek/Profimedia, Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Karleuša i Duško Tošić razvod su pre nekog vremena čak i u medijima najavili, ipak, do njega nije došlo. Međutim, sudeći po ratu koji bračni par od juče vodi na Instagramu i u medijima, čini se da su veoma blizu odluci da bračnu zajednicu sporazumno okončaju.

- Preko advokata pokušavamo da se dogovorimo oko sporazumnog razvoda braka. Na tu temu održali smo nekoliko sastanaka, koji su se, nažalost, završili neuspešno.

Pročitajte: Progovorio posle 4 godina tišine: Duško Tošić priznao zašto se još uvek nije razveo od Jelene Karleuše

I dalje pokušavam da izbegnem razvod po tužbi, jer bi to bilo traumatično iskustvo za sve nas, naročito za našu decu. Nadam se da ćemo se u narednom periodu sporazumno dogovoriti oko razvoda braka, što je u interesu svih - otkrio je za Kurir sportista.

Nakon ovoga Jelena je na svom Instagramu objavila prepiske sa Duškovim advokatom u kojima stoji datum iz 2022. godine, u kojima jasno stoji da ona pita za datum i papire za razvod. Uz poruke Jelena je napisala:

ata images/antoni ahel/zen

 

- Demantujem tvrdnje u izjavi gde pominje njegove neuspele pokušaje sporazumnog razvoda. Jedini inicijator razvoda sam ja, a na svaki predlog sporazumnog razvoda, do dan-danas, iako su prošle godine, Duško i njegov advokat nikada nisu odgovorili.

Pročitajte: Isplivala privatna prepiska Duška Tošića i Severine - Pevačica sve otkrila javno!

Jelena Karleuša i Duško Tošić razvod planiraju već neko vreme, a još uvek zakoniti suprug pevačice i fudbalski menadžer posle četiri godine medijske tišine, spreman je da progovori na ovu temu, te je u svom Instagram storiju napisao:

- Pošto vidim mnogo laži sa druge strane... Nisam se oglašavao četiri godine povodom svog privatnog života zbog toga što smatram da sam iznad svake situacije, ali sve ima svoje granice, moja tolerancija se polako približava kraju. Uskoro ću dati svoju verziju, ali plašim se da će mediji morati naredne dve godine da se bave time.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading