Celebrity News

Oglasila se Nika Tošić u jeku sukoba Jelene i Duška: Jednim gestom pokazala na čijoj je strani

Oglasila se Nika Tošić

Oglasila se Nika Tošić u jeku sukoba Jelene i Duška: Jednim gestom pokazala na čijoj je strani

Antonio Ahel ATA Images / AAABACA Abaca Press Profimedia

U jeku medijskog sukoba Jelene Karleuše i Duška Tošića oglasila se Nika Tošić.

Da decu neverovatno pogađa sve što se između njihovih roditelja dešava, Jelena je istakla u nekoliko objava, na društvenim mrežama. Ipak, roditelji su svoj sukob nastavili, a sve je počelo tako što je Duško Tošić posle 4 godine tišine otkrio zašto se nije razveo od Jelene.

Pročitajte: Ucene, uvrede, fizički napadi - Jelena Karleuša otkrila šta je sve trpela u braku sa Duškom

- Preko advokata pokušavamo da se dogovorimo oko sporazumnog razvoda braka. Na tu temu održali smo nekoliko sastanaka, koji su se, nažalost, završili neuspešno.

I dalje pokušavam da izbegnem razvod po tužbi, jer bi to bilo traumatično iskustvo za sve nas, naročito za našu decu. Nadam se da ćemo se u narednom periodu sporazumno dogovoriti oko razvoda braka, što je u interesu svih - otkrio je sportista, a nakon njegovih reči oglasila se Jelena iznevši prepisku sa Duškovim advokatom, u kojoj jasno stoji njen zahtev za razvod, a poruka datira još od 2022. godine.

ata images/antoni ahel/zen

 

Duško je potom odreagovao pretnjom da će sve detalje njihovog braka izneti u medije, na šta je Jelena otkrila da godinama trpi slične pretnje.

- Dok spavam sa mojom decom u sobi, "druga strana" (kako me naziva) piše storije sa privatne žurke.

Kada je reč o ovoj pretnji medijima, koju je napisao, moram da kažem da kontinuirano trpim pretnje te vrste godinama, praćenja, prisluškivanja, ucene, uvrede, fizičke napade, itd - napisala je ona.

Pročitajte: Progovorio posle 5 godina tišine - Duško Tošić priznao zašto se još uvek nije razveo od Jelene Karleuše

- Zamolila bih "drugu stranu", mada ovde postoji samo jedna NAŠA i tužna strana, da umesto da nas dodatno bruka u medijima (zar nije bilo dovoljno bruke za tri života) konačno odgovori na predlog sporazumnog razvoda na koji čekam pet godina.

Antonio Ahel/ATAImages

 

To je sve što treba da uradi umesto da preti majci svoje dece javno, koja je zbog njega i za njega milion puta stala u odbranu - stoji u njenoj objavi.

U jeku rata roditelja Nika Tošić se oglasila, te je objavila video uz maminu pesmu, te su komentari na TikToku glasili "jasno je na čijoj je strani", dok se devojčica samo trudi da hendluje nimalo laku situaciju koja se u porodičnom domu odigrava.

Prvo oglašavanje Nike Tošić u jeku sukoba svojih roditelja možete pročitati OVDE!

Komentari (0)

Loading