Celebrity News

Ucene, uvrede, fizički napadi: Jelena Karleuša otkrila šta je sve trpela u braku sa Duškom

Jelena Karleuša o Dušku Tošiću i njegovoj javnoj pretnji

Ucene, uvrede, fizički napadi: Jelena Karleuša otkrila šta je sve trpela u braku sa Duškom

ATA Images

Medijski sukob između dvoje supružnika, Jelene Karleuše i Duška Tošića, ne jenjava, a jedno o drugom od juče pišu na svojim društvenim mrežama. 

Nakon javne pretnje svog muža, Jelena Karleuša o Dušku Tošiću odlučila je da kaže sledeće:

Pročitajte: Duško javno preti Karleuši - Sve ću da ispričam, mediji će 2 godine pisati o nama

- Dok spavam sa mojom decom u sobi, ‘druga strana’ (kako me naziva) piše storije sa privatne žurke. Kada je reč o ovoj pretnji medijima, koju je napisao, moram da kažem da kontinuirano trpim pretnje te vrste godinama, praćenja, prisluškivanja, ucene, uvrede, fizičke napade itd. - napisala je ona, te dodala:

- Zamolila bih ‘drugu stranu’, mada ovde postoji samo jedna NAŠA i tužna strana, da umesto da nas dodatno bruka u medijima (zar nije bilo dovoljno bruke za tri života) konačno odgovori na predlog sporazumnog razvoda na koji čekam pet godina. To je sve što treba da uradi, umesto da preti majci svoje dece javno, koja je zbog njega i za njega milion puta stala u odbranu - stoji u njenoj objavi.

ATA Images

 

Podsetimo, Jelena Karleuša o Dušku Tošiću i svemu što je u braku pretrpela progovorila je nakon njegove javne pretnje da će detalje njihovog braka izneti u medije:

- Pošto vidim mnogo laži sa druge strane... Nisam se oglašavao četiri godine povodom svog privatnog života, zbog toga što smatram da sam iznad svake situacije, ali sve ima svoje granice, moja tolerancija se polako približava kraju. Uskoro ću dati svoju verziju, ali plašim se da će mediji morati naredne dve godine da se bave time - napisao je on.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading