Celebrity News

Anastasija od pomirenja svekrvi ide niz dlaku: Zbog Oliverinih pravila ovo planira za Uskrs (FOTO)

Svekrva Anastasije Ražnatović ima pravila

Anastasija od pomirenja svekrvi ide niz dlaku: Zbog Oliverinih pravila ovo planira za Uskrs  (FOTO)

Instagram/nemanjagudelj

Svekrva Anastasije Ražnatović spustila je loptu, zbog čega je i mlada pevačica odlučila da ne tera mak na konac i radi po svom.

Iz ljubavi prema fudbaleru Nemanji Gudelju svekrva i snaja, posle dužeg vremena,velikih neprijatnosti i jedne tragedije, uspele su da pronađu kompromis, i za sada bi se reklo da im ide odlično.

Pročitajte: Dok su slavili Krstanov rođendan, stigla je beba - Oglasila se presrećna Anastasija

Svi se, međutim, pitaju koliko će primirje u domu u Sevilji trajati, tačnije u kolikoj meri će Tasa uspeti da toleriše ponašanje suprugove majke i pravila koja navodno konstantno nameće.

Neosporno je da Nemanju ona obožava, ali za sve postoje granice.

Instagram @nemanjagudelj

 


Primećujemo da nakon što je svekrva Anastasije Ražnatović odlučila da se zajedno sa pevačicom pojavi u javnosti, na pričešću sina, da Cecina naslednica sve manje dolazi u Beograd.

Ranije je umela da navraća svaki čas. Kada god je fudbaler imao obaveze van Španije, ona se pakovala i dolazila kod mame Cece kako bi videla nju, tetku Lidiju za koju je jako vezana, brata Veljka ali i bratance Željka i Krstana.

Sada to više nije slučaj, iz ugla mnogih koji pomno prate život estradne umetnice reklo bi se da se otišlo korak dalje.

Instagram

 

Anastasija je supruga počela da prati u stopu, gde on tu i ona. Na tribinama je glavna, a sve vezano za njega postalo joj je važnije od dešavanja u njenoj primarnoj porodici.

- Anastasija ne dolazi za Uskrs, ona sada ima svoju slavu Đurđevdan. Gudelji slave Đurđevdan, snaja mora da bude kod njih - poručila je Ceca pa dodala kako će ona provesti praznike:

- Ja idem na pričest i snimam „Ceca show”.

Pročitajte: Anastasija nikad iskrenija nakon pomirenja sa Oliverom Gudelj - Primetiš kada je previše, to su tihe ubice (FOTO)

Dodala je Ceca i šta misli o Tasinom svadbenom veselju i otkrila zašto se sa tim čeka.

- Sada ide Anastasijin rođendan, ne znam gde će ona biti, pa Željkov rođendan, on puni četiri godine, pa moj rođendan. Anastasija je udata, venčana, svadba zavisi od Nemanjinih obaveza, oni su venčani tamo gde treba, pred Bogom, ovo ostalo je formalnost -  zaključila je.

Instagram/raznatovicanastasija

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading