Celebrity News

Višak kilograma ili estetska korekcija? 3 decenije mlađa supruga Frana Lasića promenila lični opis, svi je gledali u čudu (FOTO)

Supruga Frana Lasića više ne izgleda isto

Višak kilograma ili estetska korekcija? 3 decenije mlađa supruga Frana Lasića promenila lični opis, svi je gledali u čudu (FOTO)

Antonio Anhel / Ata images

Frano Lasić, hrvatski glumac i muzičar, oduvek je važio za srcolomca, a svoju titulu zavodnika još jednom je potvrdio kada je osvojio srce zanosne Beograđanke Milene.

Supruga Frana Lasića tri decenije je mlađa od njega, uspešna likovna umetnica, koja je sama ili u pratnji supruga čest gost crvenih tepiha i značajnih okupljanja na domaćoj javnoj sceni.

Pročitajte: Rastali se Frano Lasić i Milena: Niko se nije nadao, odlučila je da će SAMA

Ovoga puta Milena je gost dodele radijskih priznanja „Naxi zvezda 2024.” godine, a svojim izgledom privukla je veliku pažnju.

Naime, supruga Frana Lasića, koja se pojavila u crnoj toaleti, sa elegantnim biserima oko vrata, definitivno izgleda drugačije. Osim što je, kako se čini, dobila nekoliko kilograma viška, koji i dalje ne smetaju njenoj izvajanoj figuri, čini se da je i njeno lice nešto drugačije.

F.S. / Ata images

 

I dok se mnogi pitaju da li je reč o botoksu, nekoj drugoj vrsti estetske korekcije ili su za promenu na njenom licu zaslužni samo šminka i preplanuli ten, Milena se ovim povodom nije oglašavala.

Bilo kako bilo i dalje je reč o prelepoj ženi, koja savršeno nosi svako svoje izdanje i pleni pojavom, a posebnu pažnju dobija od svog supruga, koji je u nju zaljubljen kao prvog dana.

Komentari (0)

Loading