Celebrity News

Nikada ne biste pogodili čime se Boško Jakovljević bavio pre nego što je postao popularni voditelj: Radio je za minimalac

Prošlost Boška Jakovljevića vrlo je zanimljiva

Nikada ne biste pogodili čime se Boško Jakovljević bavio pre nego što je postao popularni voditelj: Radio je za minimalac

Instagram

Prošlost Boška Jakovljevića mogla bi da posluži za scenario kratkometražnog filma ili pak odličnog romana.

Toliko izazova je iza njega, toliko predivnih dešavanja o kojima rado priča svojim sestrićima, tačnije sestriću i sestričini čije slike rado objavljuje na Instagramu, a često se na njima nađe i njegova sestra.

Pročitajte: Veliki uspeh srpske mode na “Paris Fashion Weeku” u okviru zvaničnog programa “Paris Fashion Weeka”

Upkos tome što povremeno sa pratiocima podeli poneku intimnu objavu, TV voditelj za kojeg su svi mislili da je karijeru počeo kao maneken, porodicu, svoje utočište, u velikoj meri skriva.

 

 

Iz pomenutog razloga Boško slabo daje intervjue. Ipak koleginici Vesni Dedić nije mogao da odoli, pa ni njenim pitanjima.

Gostujući u emisiji "Balkanskom ulicom" prvi put otvorio je dušu, pa ispričao neke interesantne detalje iz detinjstva, čak i neke bolne momente.

- Mama me je rodila kada je imala 20, tata je imao 26. Otac mi je umro, majka, sestra i ja smo ostali sami i nekako isfunkcionisali dalje - počeo je ispovest Boško, koji je potom sve iznenadio izjavom da zapravo karijeru nije počeo kao maneken, već je prvo radio za telefonskom slušalicom, gde je i dan-danas jako naporno raditi, a poznato je i da se prima tek minimalac.

Instagram

 

- U Telekomu sam radio kao operater - izjavio je voditelj, dokazan i kao besprekoran modni dizajner.

Iako vodi emisiju "Kec na jedanaest" na K1 televiziji, Boško i dalje najvećim delom svoje srce poklanja modi.

U mladosti se uporedo bavio manekenstvom i voditeljstvom i poznato je da je on idejni tvorac zabavne emisije kratke forme „Siti” koja se emitovala na Televiziji Pink.

Pročitajte: Istina o svađi najpopularnijeg televizijskog dvojca - Boško Jakovljević otkriva sve detalje odnosa sa Aleksandrom Jeftanović

Vodio je i emisiju „Siti klub”, jednu od retkih gde se forsirala zabavna muzika devedesetih godina, dok je danas okrenut kreiranju odela.

Instagram

 

Kada ne radi, najviše vremena provodi sa najmilijima koji mu greju dušu i srce. Mnogi će potvrditi da je najbolji ujak na svetu, ali i požrtvovani brat.

 

Komentari (0)

Loading