Celebrity News

Porodičnom žurkom Čola obeležio 73. rođendan: Ćerke su mu priredile prelepo iznenađenje

Zdravko Čolić 73. rođendan obeležio u svom domu

Porodičnom žurkom Čola obeležio 73. rođendan: Ćerke su mu priredile prelepo iznenađenje

Nikola Šegan

Da je Zdravko Čolić 73. rođendan danas proslavio znaju najbolje njegovi obožavaoci, koji ga u stopu prate.

Na Internetu nije nemoguće naći tačan datum rođenja popularnog pop muzičara, ipak o ovom podatku ove godine javnost je obavestila njegova mezimica Una.

Pročitajte: Una Čolić napustila Srbiju i nije sama - Svi sa strepnjom čekaju Čolin komentar (FOTO)

Ona je na svom Instagram profilu objavila sliku sa terase ili, pak, porodične bašte u domu u Beogradu, a u produžetku je napisala: "Tatin rođendan".

Naravno da su svi odmah uputili čestitke Uni i njenom tati, umetniku koji traje više od pet decenija, naravno da su mu poželeli sve najbolje, da traje i puni hale kao i do sada, međutim, bilo je i onih koji su malo bolje osmotrili fotografiju pevačeve starije naslednice.

Instagram/ Ata images Bus Plus Production

 

Na osnovu nje moglo se zaključiti na koji način je to Zdravko Čolić 73. rođendan obeležio, šta se jelo, šta se pilo, kakav se escajg koristio, ali i kakvu je rođendansku tortu iznenađenja dobio.

Veruje se da je Čola na svojoj tortici dobio i svećicu, koju je "oduvao" sa jednom jedinom željom u mislima, a to je da dočeka da mezimice završe studije, zaposle se, udaju, pa i dobiju decu.

Dobro, da, to su četiri želje, ali sve se tiču njegove porodice, kojoj je u potpunosti posvećen i koju krije kao zmija noge.

Godinama pevač živi u Beogradu a niko nije znao kako mu dom izgleda sve dok njegove ćerke nisu otvorile društvene mreže.

Pročitajte: Dve godine se čekalo na to - Velike vesti iz doma Zdravka Čolića, svi čestitaju

To kako izgleda njegova izabranica Aleksandra, to se i ne spominje. Po medijima kruži jedna jedina njena fotografija iz mlađih dana i to je sve.

Instagram

 

Za razliku od mnogih uspeo je Čolić da skrije svoju intimu i još uvek nastoji da se toga drži.

To malo što se dozna možemo da zahvalimo njegovim mezimicama, najpre Uni, koja je na Instagramu dosta aktivna, voli da se fotografiše u domu, ali i da oca prati na nastupima i to deli sa pratiocima.

Komentari (0)

Loading