Celebrity News

Plačem za njom svakog dana: Dragan Kojić Keba pati za ćerkom Natašom

Ćerka Dragana Kojića Kebe godinama živi u Americi

Plačem za njom svakog dana: Dragan Kojić Keba pati za ćerkom Natašom

Antonio Ahel/ATA Images

Ćerka Dragana Kojića Kebe više od decenije živi u Americi gde je potražila svoju sreću, iako je pre toga u našoj zemlji imala solidnu pevačku karijeru u okviru „Grand” produkcije.

Ipak, Nataša Kojić Taša nije bila srećna vrstom muzike kojom se tu bavila i generalno životom koji je ovde vodila, pa se obrela u dalekoj Kaliforniji nakon što je pretohdno završila univerzitet Berkli u Bostonu. Ipak, takav izbor nosio je sa sobom i neke posledice pa su iza Nataše vrlo teški dani.

Pročitajte: Keba i Olja slave! Nisu očekivali da će sin Igor posle svega da im priredi ovakvo iznenađenje (FOTO)

Ćerka Dragana Kojića zbog zavrzlame koja joj je donela trajnu boravišnu vizu u Americi ne sme da se vrati u svoju zemlju, zbog čega je njen poznati otac priznao da pati.

 

Međutim, ćerka Dragana Kojića zbog toga nema pravo da napusti Ameriku, jer kada bi to učinila, ne bi smela da se tamo vrati. 

Bilo je teških trenutaka, kada je jela jednu kiflu dnevno, a roditelji Olja i Dragan su joj finansijski pomagali. Oni su je nagovarali da se vrati u Srbiju, ali Nataša za to nije htela ni da čuje.

Da bi plaćala sva dugovanja koja ima, ona je iznajmljivala stan koji je izdavala trećim osobama na dan. Osim toga, imala je i ozbiljne probleme sa bivšim dečkom, koji ju je prijavljivao policiji za uznemiravanje.

S obzirom na to da je Kojićeva navodno uzeta u zaštitu azila, ona može da boravi u Americi i dalje i da tamo legalno radi. Nataša ima kreditnu karticu, svoj auto, stan koji iznajmljuje. Ona se nada da će se i njen status uskoro rešiti i da će nakon toga svojim talentom dostići i koji stepenik više u karijeri. Inače, pored toga što piše filmsku muziku, ona snima modne editorijale, statira i pojavljuje se u šou-programima.

- Nisam bio u Americi tri godine zbog cele situacije. Zahvaljujući novoj tehnologiji i društvenim mrežama, čujemo se svaki ili svaki drugi dan. Nisam od onih roditelja da dete mora stalno da ti bude uz skut. Briga postoji, često me obuzme i nije mi lako. Samo ja znam kako mi je.

Plačem za njom. Teške stvari koje osećam pretačem u pesme. Imam dve-tri pesme koje sam posvetio njoj, ali ih još nisam snimio - izjavio je jednom Keba.

 

Komentari (0)

Loading