Celebrity News

SUROVO! Nataša Kojić PRVI PUT govori o vanbračnoj ćerki svog oca Kebe: TO NIJE MOJA SESTRA

Vanbračna ćerka Dragana Kojića Kebe neprestalno je u žiži medijskog interesovanja

SUROVO! Nataša Kojić PRVI PUT govori o vanbračnoj ćerki svog oca Kebe: TO NIJE MOJA SESTRA

Ina Jevremović, javnosti je poznata kao vanbračna ćerka Dragana Kojića Kebe, a budući da se i nakon utvrđenog DNK-a testa sa 94% mogućnosti da je pevač zaista njen otac, ništa u njihovom odnosu nije promenilo, a da mediji i dalje na tome insistiraju, oglasila se Nataša Kojić. Zakonita ćerka slavnog muzičara već godinama živi i radi u Americi, ipak iskoristila je priliku da se svojevremeno putem medija obračuna sa  ljubavnicom svog oca Ljiljanom Jevremović i svojoj navodnoj sestri poruči par stvari.

Pročitajte: TUŽAN SAM ZBOG RASTANKA, ne želim to nikome! Keba otvoreno o raspadu porodice

Povodom afere u koju je poslednjih godina uvučena njena porodica kazala je:

- Citiraću reči svoga oca: Pare koje dobijaš na guzove su usrane i prljave. Moj tata je veliki šmeker, koji sve uvek objasni u nekoliko rečenica. Vaspitavana sam tako da uvek govorim istinu, i sigurna sam da će ona jednoga dana izaći na videlo. Do tada, ta osoba koja optužuje mog oca može samo da izmišlja priče za novine, ali ona zna da je istina malo drugačija - rekla je ranije Taša.

Pročitajte: Olja Kojić skrhana bolom: Ovo su najteži dani za porodicu Kojić

Ona odbacuje mogućnost da vanbraćna ćerka Dragana Kojića Kebe, postane deo svakodnevnice porodice Kojić i ne želi da prihvati potencijalnu činjenicu da osim brata Igora ima i polusestru.

- Osećanja ne mogu da se izazovu na feštački način. Ta devojka nije moja sestra i sve što se oko nje dešava nikada nije i neće imati veze sa mnom - poručila je ona.

Pročitajte: Teška finansijska situacija me je naterala: Iznenadićete se čime se danas bavi žena koja je Kebi rodila vanbračnu ćerku (FOTO)

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading