Celebrity News

Keba i Olja slave! Nisu očekivali da će sin Igor posle svega da im priredi ovakvo iznenađenje(FOTO)

Brak Dragana Kojića Kebe uprkos izazovima stabilan je

Keba i Olja slave! Nisu očekivali da će sin Igor posle svega da im priredi ovakvo iznenađenje(FOTO)

Facebook Olja Kojić

Brak Dragana Kojića Kebe važi za jedan od najstabilnijih na estradi, iako se u jednom trenutku učinilo da postoje trzavice koje bi mogle dovesti do kraha.

Naime, muzičar je u mladosti imao aferu sa Ljiljanom Jevremović, sa kojom je dobio i ćerku.

Pročitajte: Molitva za mog Dragana - Olja Kojić skrhana bolom zbog Kebinog zdravlja, PITANJE JE KOLIKO ĆE IZDRŽATI

Sve se doznalo kada je ljubavnica pevača odlučila da progovori za medije, a verovalo se da je to ozbiljno poljuljalo odnose između njega i zakonite supruge Olje, sa kojom ima sina Igora i ćerku Natašu.

Dok je domaća javnost raspravljala na temu Kebinog morala i kredibiliteta, on se nije oglašavao, a nekako je i na sudu uspeo da opovrgne Ljiljanine tvrdnje i još uvek ne prizna vanbračno dete.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Kako se sa pomenutim navodima supruga estradnog umetnika nosila može samo da se pretpostavi, ipak stala je na njegovu stranu i odlučila da ne okonča brak.

Uprkos tvrdnjama ljubavnice da je bežao od kuće ne bi li bio kraj nje i ideji da ima još jedno dete, Olja je po strani ostavila prošlost i posvetila se porodici.

Iz toga se izrodio još čvršći odnos, kojim Keba s vremena na vreme ume na Instagramu da se pohvali, a ovoga puta učinila je to i Olja.

Ona je, naime, na Facebooku objavila fotografiju sa mužem i čestitala mu 40. godišnjicu braka.

 

 

Ubrzo na svom profilu na Instagramu isto je učinio njihov naslednik Igor, koji je javnosti poznat i kao bivši suprug Severine Vučković.

Mladi Kojić podelio je kolaž, koji se sastoji iz fotografije roditelja danas i slike cvetne dekoracije na stolu u čijem centru je broj 40, ali i uramljena fotografija iz mlađih dana para, verovatno s venčanja.

Pročitajte: Podli plan Kojića - Igor se urotio sa ocem i SLOMIO SRCE Kebinoj vanbračnoj ćerki! Ovo su detalji

Ubrzo je i Keba nešto slično uradio i to dva puta, što ide u prilog pretpostavci da su supružnici ostavili nesuglasice iza sebe i nastavili da žive kao da se ništa nije dogodilo.

instagram/igorkojic

 

Tokom četrdeset godina, pored pomenutih događaja nakon kojih je usledilo razočaranje, bilo je daleko više dešavanja za smeh i radost, a upravo njih Olja i Keba slave.

Komentari (0)

Loading