Celebrity News

Ona je od mog sina napravila čoveka, postigla je čudo: Ovo je snaja Tanje Bošković (FOTO)

Sin Tanje Bošković je oženjen doktorkom

Ona je od mog sina napravila čoveka, postigla je čudo: Ovo je snaja Tanje Bošković (FOTO)

Mirko Tabašević

Sin Tanje Bošković godinama živi u Americi, gde je zasnovao porodicu sa suprugom Katarinom, a dok je poznatoj glumici sigurno teško palo što se razdvaja od sina Đorđa kojeg je dobila iz ljubavi sa Dejanom Karaklajićem, kako je ispričala, pustila ga je da ode bez reči.

- Važno je da decu naučimo da mogu da odu gde hoće i kad hoće, da im razvijemo i osnažimo krila, da im damo najbolje od sebe, celu svoju ljubav, da verujemo u njihovu snagu i da ih pustimo. Sina sam pustila u Ameriku bez pola reči. Došao mi je jedno popodne i rekao da želi da ode tamo, samo sam rekla: ‘Dobro’.

Pročitajte: Tanja Bošković odlučna - Napušta salonac u srcu prestonice da bi živela OVDE – Svi u čudu (Foto)

On je to podneblje izabrao zbog svoje i specijalizacije svoje žene, moje divne snahe. Ona je od mog sina napravila čoveka i domaćina. Postigla je jedno čudo. Nit' manje žene nit' veće energije. Ako im je tamo lepo, treba da ostanu - rekla je ranije glumica u intervjuu za „Story” iz kojeg je jasno da je u odličnim odnosima sa ženom koju je sin Tanje Bošković oženio.

 

Sin Tanje Bošković, naime, u braku je sa Katarinom koja je završila medicinu ali nije im bilo lako kada su u dalekoj zemlji tek započinjali zajednički život.

Privatna Arhiva

 

 

- Živeli su dosta teško u Arizoni. On je morao da izdržava porodicu dok ona nije dobila licencu za rad. Sada žive na Floridi. Đorđe je završio još jedan fakultet, komunikacije, pa je magistrirao.

Tražio je posao pune dve godine, a sada radi kao socijalni radnik. Brine trenutno o dvadesetoro dece. Sudbina svakog deteta je film. Našao je sebe u tom miljeu - ispričao je prošle godine Đorđev otac Dejan Karaklajić.

Komentari (0)

Loading