Celebrity News

Tanja Bošković odlučna: Napušta salonac u srcu prestonice da bi živela OVDE – Svi u čudu (Foto)

Tanja Bošković odlazi iz Srbije – pišu portali

Tanja Bošković odlučna: Napušta salonac u srcu prestonice da bi živela OVDE – Svi u čudu (Foto)

Da Tanja Bošković odlazi iz Srbije, doznalo se nakon izjave glumice za jedan crnogorski medij.

Diva srpskog glumišta rođena je u Beogradu 1953. godine, a u stan u kojem danas živi uselila se po rođenju svojih naslednika, sina Đorđa i ćerke Lane Karaklajić.

Pročitajte: Danici Maksimović se ostvarila najveća NOĆNA MORA - Sin Miloš zaprosio 35 godina STARIJU ŽENU i svi je dobro znate! Pogledajte fotke


Naime, malo ko zna da je dramska umetnica oba deteta rodila u Americi. Dobila ih je u vanbračnoj zajednici s rediteljem Dejanom Karaklajićem, ali vrlo brzo zajedno s tom etapom njenog emotivnog života okončan je i život u inostranstvu.

Boško Karanović

 

Vratila se u domovinu, naglašavajući da se nikada više neće odseliti jer srpski narod ima sve ono što drugi nemaju – toplu dušu, komšijsko srce, gostoprimstvo, kvalitetan odnos s rodbinom i prijateljima...

Kako vreme prolazi, čini se da je ona tu odluku odučila da promeni, a sve zbog prekrasnog doma koji je s roditeljima i sestrom svila u Herceg Novom.

youtube printscreen

 

Tanja Bošković odlazi iz Srbije iz salonca u prestonici, kako bi živela na primorju i to je nešto što je sama priznala javno.

Kazala je da ima nameru da se uskoro preseli u Crnu Goru gde proteklih godina letuje.

Youtube Screenshot

 

Tamo ona čak ima i svoju ulicu koju je nazvala Ulica zaljubljenih ribica.

Pročitajte: Tanja Bošković se skinula u kupaći - Pogledajte fotku sa plaže koja je u sekundi zapalila sve društvene mreže

Reč je o ulazu u kvart u kom Tanja ima stan, a komšije se slažu da ga ona predivno održava, da ga stalno pere, sadi cveće, skuplja opuške.

Youtube Screenshot

 

Redovno je tamo posećuje ćerka, sin ređe, ali ne krije da joj morski vazduh prija, da je inspiriše te teži da tamo otvori i pozorište.

Komentari (0)

Loading