Celebrity News

E, moj tata: Ovo je najvažnija žena u životu vanbračnog sina Miroslava Ilića

Vanbračni sin Miroslava Ilića imao je podršku

E, moj tata:  Ovo je najvažnija žena u životu vanbračnog sina Miroslava Ilića

M.M, Antonio Ahel/ATAImages

U priči koja već godinama okupira pažnju javnosti, a čiji su glavni akteri Miroslav Ilić, Mirjana Antonović i njihov sin Devin, u drugom planu ostali su neki sporedni likovi. 

Ćerka Mirjane Antonović, lepa Diana, Devinova je velika podrška...

Pročitajte: Bivša ljubavnica Miroslava Ilića doživela saobraćajnu nesreću - Sestrić je naglo prikočio, a onda se dogodilo ono najgore (FOTO)

Pre nego što je u njen život ušao Miroslav Ilić, Mirjana Antonović bila je udata za Daniela Antonovića, kome je podarila ćerku Dianu. Iako je u procesu brakorazvodne parnice upoznala Miroslava i ostala u drugom stanju, kada se Devin rodio, Daniel mu je velikodušno dao svoje prezime.

Sudeći po onome što vidimo na društvenim mrežama, bivši suprug Mirjane Antonović i vanbračni sin Miroslava Ilića imaju divan odnos, a Devin Danijela smatra ocem. Ipak, mnogo važnija figura u Devinovom životu svakako je ćerka Mirjane Antonović i njegova polusestra Diana.

Diana je u mnogo čemu Devinu bila uzor, pa je i on, baš kao njegova starija sestra, postao lekar. Takođe, oboje su neverovatno vezani za majku, a on je divan ujak njenoj deci.

Facebook

 

 

Diana je, sa druge strane, ljubav svog oca nesebično delila sa Devinom i neretko mu bila oslonac kada je kao nepriznato dete Miroslava Ilića zbog očevih postupaka lio suze.

Komentari (0)

Loading