Celebrity News

Mina Naumović uputila ozbiljne reči Amidžićevom starijem sinu: Šta se drugo očekivalo od maćehe

Stariji sin Ognjena Amidžića požrtvovan je stariji brat

Mina Naumović uputila ozbiljne reči Amidžićevom starijem sinu: Šta se drugo očekivalo od maćehe

Instagram

Stariji sin Ognjena Amidžića nakon razvoda živi s majkom, a povremeno dolazi kod oca i njegove nove izabranice Mine Naumović.

Ognjen je preponosan kada svoja dva naslednika vidi zajedno, često ih fotografiše i uživa u njihovoj bliskosti.

Pročitajte: Prve trzavice u braku Amidžića? Mina iskrenija nego ikad - Od muškarca koji te je prevario jedino više laže majstor

Maleni Perun obožava starijeg brata, uvek je nasmejan u njegovom prisustvu, a tek će se videti koliko će Matija imati uticaja na njega.

Instagram

 

Divnom, zaštitničkom odnosu koji već sada gaji stariji sin Ognjena Amidžića prema mlađem bratu povedočila je i treća voditeljeva supruga.

Radosna što njen naslednik ima nekoga ko će ga pratiti kroz ceo život, nekoga ko će mu stati u odbranu uvek napisala je dirljive stihove na Instagramu.

- Lako je tebi kad imaš brata, pa može da te štiti i brani. Kad se u dvorištu igrate rata, on uvek stoji na tvojoj strani. Od svih je bolji! Od svih je jači Zato brat tako mogo znači - objavila je Mina u produžetku zajedničke slike Matije i Peruna.

Instagram

 

Veruje se da je i Danijeli Dimitrovskoj bilo drago kada je ovaj prizor videla, na kraju krajeva najvažnija joj je sreća njenog naslednika koji očigledno uživa da provodi vreme sa bebom.

Pročitajte: Ni dva meseca od porođaja Amidžićeva žena odlučila da napusti stan! Koferi su već spakovani (FOTO)

Kad malo Perun poraste, braća će ostvariti i dublji kontakt, vrlo verovatno će ih povezati za početak igračke, igrice a onda i slična interesovanja.

Instagram

 

 

Kako god bilo nema sumnje da će uvek biti tu jedan za drugog. 

 

Komentari (0)

Loading