Celebrity News

Ovo je brat Maje Nikolić: Živi u Beču i uživa u ljubavi sa slavnom Hrvaticom

Brat Maje Nikolić je on

Ovo je brat Maje Nikolić: Živi u Beču i uživa u ljubavi sa slavnom Hrvaticom

Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Maja Nikolić godinama je prisutna na muzičkoj sceni. Uz Majino ime često su se vezivali skandali, pa se stiče utisak da znamo skoro sve o njenom životu, brakovima i sinovima. Ipak, mlađi brat Maje Nikolić ostao je u drugom planu.

Amir Hamzagić

 

Marko Nikolić se davnih dana odselio u Austriju. Diplomirao je na Muzičkoj akademiji u Gracu, na odseku džez i solo pevanje. Nastupio je na nekoliko festivala, ali nije ostvario zapaženiji uspeh.

Pročitajte: Zbližila ih je smrt majke! Evo kako izgleda brat Maje Nikolić, koji je davno napustio porodični dom (FOTO)

Sa druge strane, brat Maje Nikolić može se pohvaliti harmoničnim bračnim životom.

Anu Bučević, najpoznatiju motivacionu govornicu u regionu, upoznao je pre četiri godine. Već posle prvog susreta shvatili su da su jedno za drugo i od tada se nisu razdvajali.

Marko je rodom iz Niša, Ana iz Splita, a zajednički život grade u Beču.

Milan Mihajlović

 

Venčali su se dva puta, prvo u Beču, zatim i u Beogradu. Šta Maja misli o snaji moglo se zaključiti i po poruci koju je napisala povodom svadbe:

“Dobro došla, Ana draga, ljubavi, dobro nam došla u porodicu. Danas sam najsrećnija na svetu. Nikada nisam prisustvovala romantičnijem zavetu ljubavi i zahvalna sam što smo duhovne sestre, rod, ljubav za ceo život i više od života. Od danas imam rođenu sestru”.

Pročitajte: Nije više mali Lazar - Pogledajte u kakvu momčinu je izrastao sin Maje Nikolić za kog se sa bivšim mužem borila kao lavica (FOTO)

I Marko i Ana imaju decu iz prethodnih veza i brakova, koja su s radošću prihvatila njihovu ljubav.

 

 

- Marko me je zaprosio u kući, okružen svom našom decom. Okupili su se u dnevnom boravku, a onda je on kleknuo i uzeo me za ruku. S obzirom na to da je jako romantičan i svako malo mi priređuje predivne trenutke niji mi ni na kraj pameti bilo šta se sprema - rekla je jednom prilikom slavna Hrvatica.

 

 

- Marko je iscelio sve žensko u meni. Nikada me nijedan muškarac nije voleo kao što me voli on - priznala je Ana Bučević, koja ima armiju fanova u svetu koučinga.

 

Komentari (0)

Loading