Celebrity News

Neke nesreće nikad se ne prebole: Slovo D na vratu Borisa Režaka krije najtužniju priču

Boris Režak priča o bolesti rođenog brata

Neke nesreće nikad se ne prebole: Slovo D na vratu Borisa Režaka krije najtužniju priču

Antonio Ahel/ATAImages

Boris Režak dugi niz godina izdvaja se po autentičnom glasu i romantičnim pesmama, a među kolegama i publikom uživa veliko poštovanje.

Aleks Dmitrović

 

Iako je na javnoj sceni dugi niz godina, intervjue je retko davao, pa malo ko zna koliko patnje i tuge je doživeo.

Pročitajte: Boris Režak njenu smrt nikada nije preboleo - Umrla mi je na rukama

Majka Borisa Režaka, za koju je bio jako vezan, nedavno je preminula od teške bolesti. Sin je bio uz nju do kraja, nije želeo da se odvoji od njene bolesničke postelje.

Boris Režak rođen je 1976. i dugo je patio što je jedinac.

- Mama Nada i tata Miroslav su me dobili kao mladi. Mama me je rodila sa 19 godina. U detinjstvu sam patio što nemam brata ili sestru - ispričao je Boris u emisiji “Balkanskom ulicom”.

Kao petnaestogodišnjak dobio je brata.

- Tata je hteo da se zove Bojan, meni se sviđalo ime Ivan. Onda je mama rekla: Ne može ni Bojan, ni Ivan, neka bude Dario - prisetio se pevač, pa otkrio detalje porodične tragedije o kojoj ranije nije govorio.

- Dario je rođen 1991. godine, bio je težak porođaj. Ostao je bez kiseonika na nekoliko sekundi, ali dovoljno da dođe do oštećenja mozga. Posledica svega je cerebralna paraliza, zbog koje je Dario ceo život u kolicima.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Tragedija koja se desila ostavila je neizbrisiv trag na celu porodicu, a Boris Režak iskreno kaže da se od kada je rođen njegov brat nikada nije nasmejao od srca.

- Prosto, stoji tu nešto, u grudima - kaže.

Pročitajte: Ovo je rođena sestra Dada Polumente - Greškom lekara 30 godina je u invalidskim kolicima, ne govori i ne čuje

O mlađem bratu govori sa mnogo ljubavi i topline.

- Takve situacije oplemene čoveka, učine da sve gleda drugim očima.

- Dado je neverovatan. Veliki je optimista, voli kafane, ima apsolutni sluh. Toliko voli ljude, kao da nije sa ove planete. Ima neku divnu energiju.

Boris Režak ne krije koliko mu znači rođeni brat, na kojeg neprekidno misli. Slovo D, koje je pre dve decenije istetovirao na vratu, početno je slovo Dariovog imena.

Komentari (0)

Loading