Celebrity News

Odnos Manuele i Tonija Bijelića nije više isti! Draganina ćerka vrlo jasna (FOTO)

Ćerka Dragane Mirković konačno se oglasila nakon priče o razvodu roditelja

Odnos Manuele i Tonija Bijelića nije više isti! Draganina ćerka vrlo jasna (FOTO)

Dejan Milićević

Ćerka Dragane Mirković i Tonija Bijelića vrlo intimno doživljava napise u novinama koji se tiču razvoda pevačice i biznismena.

Neosporno je da Manuelu pogađa kada spekulišu i nagađaju da je njen otac kriv za razlaz, da ima drugu, daleko mlađu devojku sa kojom čeka dete. Istovremeno nimalo joj ne godi kada slični navodi idu u smeru njene majke, poznate folk zvezde za koju je izuzetno vezana.

Pročitajte: Posle suza u dvorcu Dragane i Tonija usledilo slavlje! Porodica je napokon složna - Volimo te najviše

Dragana je svojevremeno istakla da su joj i sin i ćerka privrženi, što je Manuela dokazala time što se tokom proteklih meseci nije u javnosti oglašavala, dok se istovremeno nije razdvajala od majke.

Paparaco fotografi zabeležili su kako ulazi i izlazi iz majčine vile, tačnije dvorca nadomak Beča, što su, uprkos činjenici da javno nije stala i rekla da je na majčinoj strani, mnogi protumačili kao da je pristala na žensku solidarnost.

Boško Karanović

 

Da to nije istina, te da ćerka Dragane Mirković jako teško podnosi razvod roditelja i nema nameru da bira između njih dvoje, jasno svedoče njene poslednje objave na Instagramu, na kome vrlo dozirano objavljuje sadržaj.

Naime, povodom rođendana Toni je mezimici putem svog Insta storija čestitao, vrlo dirljivom porukom i starom fotografijom, koja se već mogla videti na njegovom profilu.

- Srećan rođendan, princezo. Tatina ljubavi najveća - napisao je biznismen, na šta je Manuela vrlo brzo odgovorila objavivši fotografiju novijeg datuma u opisu koje se obratila ocu rečima "Papa puppe", što znači moj slatki tata ili tata lutka.

tonibijelic / Instagram

 

Pored ovih reči, koje će sve ćerke privržene očevima razumeti, Draganina naslednica dodala je emotikone srca koji jasno upućuju na to da ona oca voli jednako kao i majku, uprkos ideji o razlazu, te da zaista, kako se i sumnja, nema želju da bira stranu.

Odrasla je devojka koja sa bratom Markom živi u stanu u Beču, odličan je student, ima već radne navike, te roditelji imaju samo razloge da se njome ponose.

Pročitajte: Svi čestitaju Dragani Mirković - Prvi put posle 24 godine pevačica ovako proslavlja Uskrs (foto)

To što će od sada razdvojeno živeti u njenom slučaju ništa ne menja, pa što bi se promenio i odnos. Zapravo mnogi primećuju da je ona od odluke o razvodu osetljivija na roditelje i znatno pažljivija prema njima.

Instagram

 

Uskoro su bivši supružnici nastavili da se poštuju, što je dodatni razlog da se među njima i decom ne stvara razdor.

 

Komentari (0)

Loading