Celebrity News

Iza svakog uspešnog muškarca stoji jaka žena, iza Radoša Bajića je Milena: 288 dana proveo je sa njom na onkologiji

Radoš Bajić je pet decenija u braku sa suprugom Milenom

Iza svakog uspešnog muškarca stoji jaka žena, iza Radoša Bajića je Milena: 288 dana proveo je sa njom na onkologiji

Ata Images

Radoš Bajić i njegova supruga Milena tokom pet decenija zajedničkog života na ličnom primeru su osetili značenje reči „u dobru i zlu”.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Upoznali su se 1973, a tri godine kasnije su se venčali.

- Ručak na kartonskoj kutiji, dve viljuške i dve kašike, iznajmljena soba sa upotrebom zajedničkog kupatila. Borba, odricanja, skromnost, istrajnost, poverenje i beskrajna ljubav koja traje do danas.

Ovim rečima je, svojevremeno, Radoš Bajić opisao dane i godine koje je proveo sa ženom svog života.

Pročitajte: Imao je 30 kilograma i 46 godina manje, bio je ozbiljan frajer - Ovo je jedina fotografija sa venčanja Radoša Bajića i njegove supruge Milene

Povodom četiri decenije braka, 2013. godine, Bajići su obnovili zavete i venčali se pred Bogom u manastiru Rakovica.

Porodičnu sreću upotpunili su sin Nedeljko i ćerka Jelena, koji su odavno formirali svoje porodice.

- Živimo u velikoj porodičnoj kući koju su moji roditelji napravili davnih dana, ali svako ima svoj stan. Deca nam zajedno odrastaju, a bar jednom mesečno kod nas je veliko slavlje, zbog rođendana ili praznika – otkrio je u jednom intervjuu Nedeljko Bajić.

Radoš, Nedeljko i Jelena uspešno plivaju filmsko-televizijskim vodama. Milena Bajić je, čini se, najveći oslonac svima.

Pročitajte: Dom Radoša Bajića je san svakog domaćina - Imanje kao iz bajke, ogromno dvorište, zavirite u porodični raj okružen zidinama (FOTO)

Pre nekoliko godina Milena se suočila sa dijagnozom raka dojke, a bolno iskustvo koje su zajedno prošli Radoš je pretočio u seriju „Selo gori, a baba se češlja”.

- Želim da ohrabrim sve majke, sestre, supruge, ćerke, bake, i da im kažem da na kraju tunela ima svetla. I Radojka je u seriji nastavila da živi, kao što je i moja supruga Milena. Sa njom sam proveo 288 dana na Institutu za onkologiju, pomažući joj u grozničavoj i teškoj borbi – poručio je Radoš Bajić.

Antonio Ahel /ATA Images

 

Iako je od tada prošlo dosta vremena, bolne uspomene se ne zaboravljaju.

- Moja Milena. Juče i danas su bili posebno važni dani, koji su se Božjom voljom završili kako treba. Idemo dalje – pun optimizma je poručio priznati glumac, u objavi na Instagramu.

Instagram

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading