Lifestyle

Dom Radoša Bajića je san svakog domaćina: Imanje kao iz bajke, ogromno dvorište, zavirite u porodični raj okružen zidinama (FOTO)

Autor: | 27/03/2023

Dom Radoša Bajića skriven je od radoznalih pogleda

Dom Radoša Bajića je san svakog domaćina: Imanje kao iz bajke, ogromno dvorište, zavirite u porodični raj okružen zidinama (FOTO)

Glumac, scenarista i reditelj Radoš Bajić iza sebe ima blistavu karijeru koju je obeležilo preko sto uloga na filmu i televiziji. Za sve ove godine i doprinos domaćoj kinematografiji dobio je niz najznačajnijih priznanja, profesionalnih i društvenih. Međutim, o privatnom životu nikada nije preterano govorio. Ono što je poznato jeste da je skoro pet decenija u velikoj ljubavi sa suprugom Milenom sa kojom ima ćerku Jelenu i sina Nedeljka,  ponosni je deda četvoro unučadi Sofije, Lenke, Aleksandra i Filipa, a porodični dom Radoša Bajića on je svio nadomak Beograda.

Kako bi svoju i privatnost svojih bližnjih što više zaštitio od radoznalih pogleda, Radoš je odlučio da svoje dvorište ogradi visokim zidom kako bi svakodnevnicu i trenutke uživanja sa svojim najmilijima provodio rasterećeno i potpuno opušteno.

Pročitajte: Imao je 30 kilograma i 46 godina manje, bio je ozbiljan frajer - Ovo je jedina fotografija sa venčanja Radoša Bajića i njegove supruge Milene

Da ipak pomalo zavirimo u dom Radoša Bajića omogućio nam je upravo on putem Instagrama gde neretko podeli interesantan sadržaj, te je tako na istom osvanulo i predivno uređeno dvorište, prostrani travnjak i prirodne lepote kojima je kuća okružena.

Pročitajte: Supruga Radoša Bajića je prava dama i stub porodice - Pogledajte kako izgleda žena kojoj duguje svoju karijeru (FOTO)

Instagram printscreen

U ovom parčetu raja zasigurno najviše uživaju najmlađi članovi porodice proslavljenog umetnika, a tu su i ljubimci koje Radoš obožava i sa kojima provodi dosta vremena kada nema obaveze oko snimanja.

Pročitajte: Ja sam suprug žene koja je obolela od raka dojke... Potresno pismo Radoša Bajića o voljenoj Mileni!

Instagram printscreen

 

 

Inače, nedaleko od raskošnog doma u kojem se Radoš nastanio sa porodicom je kuća koju je ovaj reditelj iznajmljivao za potrebe snimanje serije “Šifra Despot”. Susedi to ističu sa osmehom na licu, pa pričaju dogodovštine sa seta i pokazuju omanji pijac i kafanu u kojoj su se glumci i radnici koji su radili na projektu odmarali. Dok se snimala serija, većina komšija je sa prozora pomno pratila razvoj događaja na setu i kako nastaje jedan ovakav projekat.

Instagram printscreen

 

- Svaki dan su bili tu i radili po ceo dan. Glumci, zaposleni, bilo je pregršt ljudi. Radoš je vodio računa o svima, često smo ga viđali kako se dogovara sa njima i planira, verovatno nešto oko serije. Bilo je zanimljivo posmatrati kako se to sve odvija i organizuje. Radoš je i ovako nekad umeo da svrati na pijacu pa da pazari - ispričale su glumčeve komšije jednom prilikom za "Blic".

Komentari (0)

Loading