Celebrity News

Stajling Jelene Đoković svi komentarišu! Tolike milione ima, pa zar OVAKO da se pojavi na svadbi (FOTO)

Stajling Jelene Đoković na meti modnih stručnjaka

Stajling Jelene Đoković svi komentarišu! Tolike milione ima, pa zar OVAKO da se pojavi na svadbi (FOTO)

Miloš Nadaždin

Stajling Jelene Đoković često je tema javnosti.

Supruga najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića ima različite faze kada je odevanje u pitanju, samim tim izaziva pažnju ljudi, ali i komentare modnih stručnjaka koji ne štede direktorku Fondacije „Novak Đoković”.

Pročitajte: Privatni snimak Jelene i Novaka isplivao baš na njegov rođendan - Da li mu je stvarno ovo rekla?

S godinama ona svoj stil, nekada samostalno, nekada uz podršku stilista, malo-pomalo koriguje, što je vrlo uočiljivo.

Oni koji direktorku Fondacije „Novak Đoković” prate na društvenim mrežama primećuju da je ranijih godina volela svedenije stvari, dok u poslednje vreme preferira isključivo dizajnerske komade.

Instagram

 

Bilo da je u pitanju teniski meč ili konferencija, stajling Jelene Đoković na mestu je i u skladu je s prilikom, upravo iz tog razloga sve je začudilo kada se izabranica svetski popularnog sportiste na svadbi pojavila u papučama i haljini koja bi mogla da posluži za šetnju plažom.

Jelena je, naime, sa pratiocima podelila fotografije svadbenog veselja, te su se svi mogli uveriti kako je izgledala, dok je u dnu napisala:

Instagram

 

- Magični svadbeni vikend sa porodicom.

Što objavom, što odevanjem privukla je pažnju javnosti i medija Jelena.

Instagram

 

Za početak, svi su se pitali čijem su to venčanju Novak, ona i deca prisustvovali, da nije slučajno mlađi brat sportiste Marko odlučio da stane na kamen sa lepom Brazilkom, a kada odgovora na tu temu nije bilo, osvrnuli su se na njen stajling koji, po mišljenju mnogih, nije bio adekvatan.

Uprkos činjenici da je leto, postoji stav da Jelena nije trebalo da se na svadbi pojavi u prugastoj haljini namenjenoj za svaki dan, istovremeno veliki je broj onih koji se ne slažu sa izborom njene obuće, a i činjenicom da je na svečani događaj došla bez trunke šminke.

Pročitajte: Dijana Đoković iskreno o snaji Jeleni - Nisam očekivala da će je Novak oženiti! Ove stvari u braku ne odobravam

Istini za volju, Jelenine papuče su brenda Hermes, sigurno puno koštaju i savršeno joj pristaju, ali da li su za ovu priliku pitanje je.

 

 

Kako se vama dopao stajling gospođe Đoković?

 

Komentari (0)

Loading