Celebrity News

Nakon rođenja 4. deteta Mirka Vasiljević presekla! Vreme je da ode iz kuće (FOTO)

Venčanje Mirke Vasiljević i Vujadina Savića svi u porodici željno iščekuju

Nakon rođenja 4. deteta Mirka Vasiljević presekla! Vreme je da ode iz kuće (FOTO)

Antonio Ahel/ATAImages

Venčanje Mirke Vasiljević i Vujadina Savića nepresušna je tema medija, koji jednako kao i javnost nestrpljivo išćekuju momenat kada će glumica i fudbaler stati na ludi kamen.

Na pitanje kada će konačno i zvanično postati supruga sportiste dramska umetnica isticala je da za pripremu svadbenog veselja ona nema vremena.

Pročitajte: Šuškalo se da vara Mirku, a sad ćerkama drži moralne pridike - Ovako Vujadin Savić vaspitava Adrijanu i Aniku

Zaljubljeni par, naime. planirao je da razmeni bračne zavete nakon rođenja prvog deteta Andreja, ali kako je Mirka ubrzo zatrudnela sa ćerkicom Adrijanom, to je odloženo.

Nedugo potom stigao je na svet i mlađi sin Mihajlo, a u međuvremenu su se nevenčani supružnici sa naslednicima selili iz države u državu, što je dodatno komplikovalo ideju da prirede spektakl i bajkovito venčanje o kakvom je Mirka kao mala sanjala.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Rođenjem četvrte naslednice Anike venčanje Mirke Vasiljević i Vujadina Savića dospelo je na predzadnje mesto liste prioriteta i čini se da je s novom glumičinom odlukom potpuno iščezla priča o tome.

Pre izvesnog vremena ona je sa prijateljicom započela privatni biznis koji se tiče pripreme i dostave zdravih poslastica, kolača i torti, koji su postali omiljeni među sladokuscima.

Prethodno ona se latila posla voditeljke emisije „Svadba moga kraja”, a budući da joj to lepo ide, odlučila se i da na sebe pruzme odgovornost podkasta Dragi Bravo.

Premijerna epizoda biće emitovana u sredu uveče, a gošća glumice biće pevačica Seka Aleksić.

Pročitajte: Ovako se poštuje svekar! Mirka Vasiljević na premijeru filma dovela sve unuke Duleta Savića, fudbalskoj legendi oči pune suza (FOTO)

Zamisao je da gosti evociraju uspomene na detinjstvo i neke prošle lepe ili manje lepe dane.

 

 

Očigledno je da je nakon rođenja 4. deteta Mirka presekla i odlučila da se pozabavi svojom karijerom. Istini za volju, ona se sve manje bavi glumom.

S predstavama u Akademiji 28 pauzirala je, nedavno je završila snimanje jedne serije čije se emitovanje očekuje te joj ništa drugo nije preostalo nego da se pozabavi podkastom, voditeljstvom i svojim privatnim biznisom.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Spekuliše se da je briga o deci malo pripala Vujadinu ili pak bakama i dekama, koji unuke obožavaju i drago im je što su se konačno stacionirali u Beogradu.

Nema sumnje da u svojoj odluci da konačno izađe iz kuće i brigu o deci prepusti drugome, kao i novom poslovnom poduhvatu, Mirka ima punu podršku nevenčanog supruga i čitave porodice.

 

 

Komentari (0)

Loading