Celebrity News

Muž Ane Mihajlovski je lep kao greh: Nije ni čudo što mu se vratila (FOTO)

Muž Ane Mihajlovski je takav frajer

Muž Ane Mihajlovski je lep kao greh: Nije ni čudo što mu se vratila (FOTO)

Mateja Stanisavljevic/ATA Images

Iako o privatnom životu retko govori, Ana Mihajlovski ima uzbudljiv emotivni život. Naime, iza sebe ona ima dva braka, a sada se, po svemu sudeći, vratila bivšem mužu.

Prvi brak sa Goranom Stamenkovićem, vlasnikom produkcijske kuće "Emotion", završio se mirno, a njih dvoje ostali su bliski prijatelji koji odgajaju ćerku Ivu.

Pročitajte: Renovirala ga je gotovo godinu dana, potrošila živce i popriličnu svotu novca - Dom Ane Mihajlovski pred vašim očima (FOTO)

Zatim je nekoliko godina kasnije Mirko Grubin postao muž Ane Mihajlovski, a njih dvoje u braku su dobili sina Petra i ćerku Zoju. Na svoj brak zvanično su tačku stavili 2017, a po svemu sudeći ljubav se nije ugasila, pa je posle nekoliko godina došlo do pomirenja.

Već dve godine muž Ane Mihajlovski, zvanično bivši, prisutan je na fotografijama na njenom Instagramu, njih dvoje izuzetno su bliski, te mnogi veruju da mu se Ana vratila i da su nesporazume ostavili iza sebe.

 

 

Iako ova nagađanja Ana nije potvrdila, sudeći po njenom osmehu veoma je srećna u svom privatnom životu.

- Lepo je kad emotivni deo života nije javan. Mislim da je jako važno da ne gubimo iz vida da živimo u 21. veku. Osim što prisustvujemo pravljenju novog svetskog poretka, svedoci smo promena shvatanja pojma zajedništva. Najvažnije mi je da imam stabilnu, zdravu porodicu, a nju ne definiše bilo kakav dokument, čak ni adresa. Porodicu čine ljubav, poštovanje, posvećenost ljudima koji su njeni članovi. Mislim da sam je ja dobila posle razvoda - kazala je Ana nedavno.

 

Komentari (0)

Loading