Lifestyle

Renovirala ga je gotovo godinu dana, potrošila živce i popriličnu svotu novca: Dom Ane Mihajlovski pred vašim očima (FOTO)

Dom Ane Mihajlovski riznica je skupih komada nameštaja

Renovirala ga je gotovo godinu dana, potrošila živce i popriličnu svotu novca: Dom Ane Mihajlovski pred vašim očima (FOTO)

Privatna Arhiva

Dom Ane Mihajlovski jedno vreme bio je glavna tema razgovora voditeljke s pratiocima na Instagramu, a upravo kroz tu debatu šira javnost mogla se uveriti u to kako traje proces renoviranja njenog novog kutka.

Ana je, naime, nakon pomirenja sa bivšim suprugom Mirkom Grubinom poželela da porodičnu oazu izmesti te je tako kupila nov stan i ozbiljno se potrudila da ga renovira.

Pročitajte: Ana Mihajlovski ponovo stala pred MATIČAR- Njena sreća nikad nije bila veća, pogledajte predivne porodične fotografije (FOTO)

Ako je suditi po fotografijama koje je objavljivala, adaptacija je trajala jako dugo jer je vršena od poda do plafona, zbog čega je mama troje mališana potpuno izgubila živce te se požalila pratiocima na Instagramu.

Instagram

 

U njenim rečima mnogi su se prepoznali, te su joj slali reči podrške i savete dok je Ana takođe za svoje fanove koji planiraju da se upuste u sličan projekat imala nekoliko ideja.

Instagram

 

Naime, za početak im je napomenula da obavezno ugovor o renoviranju potpišu sa firmom koja je likvidna i koja može, ako dođe do greške i tužbe, odnosno parničenja, da nadoknadi štetu vlasniku stana.

Takođe je napomenula da to zasigurno više košta, ali da se na kraju zaista isplati jer sve što je mislila da će proći jeftinije ispostavilo se da je skuplje.

 

 

Morala je dodatno da angažuje druge radnike ili pak sama da radi dovijajući se putem aplikacija, istovremeno ona je upozorila na agente za nekretnine i njihovu neopreznost ili pak želju da vas prevare i žargonski rečeno „uvale” vam stan koji nije dobar, tačnije ima neku problematiku bilo papirološku ili fizičke prirode.

Zbog toga ona savetuje da kupac sam traži nekretninu, a potom da angažuje javnog beležnika i advokata jer će tako zasigurno bolje proći a i uštedeće određenu svotu novca kojom može da plati kvalitetne radnike.

 

 

Niko ne zna kroz kakav je tačno haos Ana prošla s radnicima, ali veruje se da joj je sve to bilo mučno i stresno čim se putem mreža oglasila i pojasnila razloge zašto se u preprodaje i adaptacije u Srbiji više nikada neće upuštati.

Pročitajte: Istina je, i moj sin... Ana Mihajlovski saopštila šta joj se desilo sa detetom, svi joj šalju reči podrške

Mnoge je voditeljka ovim svojim gestom nasmejala, zato što su prošli isto što i ona. Mada je sve objasnila vrlo duhovito, nimalo joj nije bilo smešno dok je proces renoviranja trajao.

 

 

Danas nakon što je sve privedeno kraju, situacija je potpuno drugačija. Ana ima osmeh od uva do uva a u par navrata na njenom profilu moglo se videti kako završnica izgleda.

Na dan proslave rođendana podelila je fotografiju sa sinom iz trpezarije, dok se u pozadini lepo moglo videti kako joj dnevni boravak izgleda.

Instagram

 

Dom Ane Mihajlovski moderan je i usklađen, a oni koji se razumeju u uređenje enterijera mogu potvrditi da su za nameštaj voditeljka i njen suprug dali popriličan iznos.

 

 

Komentari (0)

Loading