Celebrity News

Istina je, i moj sin... Ana Mihajlovski saopštila šta joj se desilo sa detetom, svi joj šalju reči podrške

Sin Ane Mihajlovski u fokusu je štampe i portala

Istina je, i moj sin... Ana Mihajlovski saopštila šta joj se desilo sa detetom, svi joj šalju reči podrške

Miša Obradović

Sin Ane Mihajlovski bio je žrtva vršnjačkog nasilja u školi.

Nakon izjave Milice i Marka Kona u živom programu da im ćerka, koja ima samo sedam godina, trpi vršnjačko nasilje oglasila se i voditeljka Ana Mihajlovski sa istom pričom. Ona, doduše, nije gostovala niti u jednoj emisiji, već je putem svog Instagram profila potvrdila Miličine navode.

Pročitajte: PONOVO ZAJEDNO: Ana Mihajlovski i Goša Stamenković doneli neočekivanu odluku, osmeh ne silazi sa lica! On objavio prvu fotografiju

Instagram

 

Sin Ane Mihajlovski, naime, doživeo je sudbinu ćerke bračnog para Kon, a voditeljka je sve do sada ćutala samo iz razloga da sačuva privatnost svog deteta.

- Ova priča je nažalost tačna. Nisam želela da pričam o svojoj deci i našim iskustvima, ali i moj sin ide u isto odeljenje i on je našamaran u prva dva meseca prvog razreda od strane dva dečaka, a osim razgovora, škola zaista nema mehanizme. Inače mi je dete dobilo diplomu za najboljeg druga u razredu, nije "zaslužio" šamaranja. Mi nemamo adekvatne mehanizme za rešavanje nasilja u školama i profesorima jesu vezane ruke. Mi što vrištimo danas više od svih, verujte mi, vrištimo zato što se osećamo ugroženo već predugo - napisala je Ana koja je mama troje.

Pročitajte: Napadnuta Ana Mihajlovski: Manijaci nam svakodnevno izleću, neću da ignorišem FOTO

Instagram

 

Sin Ane Mihajlovski, maleni P.G., dete je iz njenog drugog braka sa Mirkom Grubinom. Sa njim voditeljka ima i ćerku Zoi, dok iz prvog braka sa Goranom Stamenkovićem ima naslednicu Ivu.

 

Komentari (1)

Loading
Vera

10:08 12.05.2023

Zašto roditelji ćute o zlostavljanju svoje dece? Zsr nisu obavezni da ih štite? Čega se plaše? Verovatno su to deca nekih moćnika, pa zato ćute, pa i kada im deca doživljavaju traume.