Celebrity News

Milan Štrljić ne želi da priča o ćerki, glumica ne beži od istine: Moj tata...

Iva Štrljić podelila uspomenu na oca Milana

Milan Štrljić  ne želi da priča o ćerki, glumica ne beži od istine: Moj tata...

Ata Images

Glumica Iva Štrljić, kao što je poznato, ćerka je jednog od najpopularnijih glumaca bivše Jugoslavije Milana Štrljića.

Zen/ATAImages

 

Mlađe generacije pamte ga po epizodnoj ulozi u seriji „Bolji život”. Oni nešto stariji pobrojali bi daleko više naslova, uključujući i telenovele koje poslednjih godina snima u Hrvatskoj.

Pročitajte: Milana Štrljića osudili zbog onoga što je rekao o ćerki, a malo ko zna da je ova lepotica majka Ive Štrljić

Milan Štrljić rođen je i odrastao u Splitu.

Ipak, Beograd zauzima važno mesto u njegovom životu: tu je završio fakultet, napravio karijeru, oženio se, zasnovao porodicu...

U jeku popularnosti, s početkom ratnih dešavanja, odlučio je da se vrati u Hrvatsku.

youtube/NOVA TV

 

Iva nikada nije krila da joj je razvod roditelja teško pao. 

- To je, slobodno mogu reći, za mene najstresniji period života. Zauvek me je promenio. Mama ostaje ovde, tata odlazi tamo, a vi s vaših 15 godina treba da izaberete tatu ili mamu. To je strašna situacija – rekla je Iva Štrljić za story.hr.

- Znala sam da ću ako kažem „idem s tatom” povrediti mamu, a ako kažem suprotno, da ću povrediti tatu. Bila sam svesna da ću, šta god da odlučim, celi život osećati krivicu. Tako je i bilo. Taj osećaj stalno nosim sa sobom – priznala je glumica.

Na kraju je, ipak, otišla sa tatom.

- Nisam imala utisak da ću se zadržati duže od nekoliko dana. Kasnije se ispostavilo da sam u Hrvatskoj ostala tri-četiri godine.

Boško Karanović

 

Iako je ćerka jednog od najpoznatijih i najcenjenijih glumaca bivše Jugoslavije, čije ime i danas ima „težinu”, Iva slobodno može reći da je u karijieri sve sama postigla.

Sa ocem se nikada nije našla u istom kadru, nego ni u zajedničkom projektu.

Štaviše, u intervjuima koje je davao, Milan Štrljić retko je pričao o ćerki. Posvetio se novom poglavlju karijere, drugoj supruzi i sinu Franu.

Pročitajte: Ovo nijedna ćerka ne bi smela da doživi! Milan Štrljić samo jedno rekao o odnosu sa Ivom, njegove reči slomile glumicu

Bilo kako bilo, Iva Štrljić o ocu i dalje govori biranim rečima, ne otkrivajući mnogo detalja o tome u kakvom su trenutno odnosu.

Na društvenim mrežama rado deli fotografije iz privatnog albuma, koje podsećaju na neka davna i srećna vremena.

- Među uspomenama evo jedne specijalne. Moj tata i Lepa Brena, jednom davno, na nekom snimanju – napisala je Iva u objavi, uz zajedničku fotografiju dve zvezde.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading