Celebrity News

Skupocena vila na Bežaniji ostala joj posle razvoda! Sve je super skockala, ali pogledajte gde Sonja Vuksanović drži cipele (FOTO)

Kuća Sonje Vuksanović krije pravo modno carstvo

Skupocena vila na Bežaniji ostala joj posle razvoda! Sve je super skockala, ali pogledajte gde Sonja Vuksanović drži cipele (FOTO)

Ata Images

Porodična vila na Bežanijskoj kosi posle razvoda ostala je Sonji, dok se Aca iselio u svoj penthaus na Voždovcu.

Kuća Sonje Vuksanović u kojoj živi sa ćerkom Viktorijom prava je oaza ljubavi i porodične topline, a svaki detalj uređen je po želji i ukusu domaćice.

Pročitajte: Sonja Vuksanović rođendan proslavlja na jahti, ali nije sama - fotografija odala Lukasovu bivšu

Dnevni boravak uređen je po poslednjoj modi, centralni deo zauzima luksuzna garnitura, a trpezarija se nadovezuje na prostor dnevne sobe. 

Kuća Sonje Vuksanović uvek je ispunjena cvećem i prelepo dekorisana, a omiljeni i možda najskupoceniji kutak kuće je definitivno njen garderober.

 

 

Sonja je, naime, sada pokazala svoj garderober koji predstavlja celu prostoriju, opremljenu belim ormarima i policama, na kojima Sonja drži skupocene torbe modnih dizajnera, kao i dizajnerske cipele.

Sve je, kao i u celom domu, uređeno sa stilom, a svoje besprekorne autfite isprobava pred masivnim ogledalom u srebrnom ramu.

 

 

Komentari (0)

Loading