Celebrity News

Pre nego što se udala za zgodnog odbojkaša, ljubila je ovog poznatog kolegu: On je bio velika ljubav Nade Macanković (FOTO)

Bivši dečko Nade Macanković bio je ovaj poznati glumac

Pre nego što se udala za zgodnog odbojkaša, ljubila je ovog poznatog kolegu: On je bio velika ljubav Nade Macanković (FOTO)

Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 Godine 2010, 22. maja, Nada Macanković na večnu ljubav zaklela se Bojanu Janiću, sa kojim danas ima dva sina, Milutina i Andriju.

A pre nego što je otpočela njihova ljubavna priča, Nada je ljubila svog kolegu. Bivši dečko Nade Macanković bio je Radovan Vujović, kolega sa kojim je ljubavnu priču otpočela diskretno u glumačkim krugovima.

Pročitajte: Dasa od dva metra! Nada Macanković se na premijeri pojavila sa mužem, SVIMA SU PALE VILICE! Pogledajte kako njen izabranik izgleda (FOTO)

Ipak, posle nekog vremena par je odlučio da ljubav obelodani, te je sve češće bilo moguće videti ih u javnosti.

- Ne volimo da previše razmišljamo o budućnosti, dok čovek planira, Bog se smeje.

 

 

Dosad je naša ljubav savladala sva iskušenja, pa pretpostavljam da je čvrsta i da će trajati, ali još smo premladi da bismo zakazivali datum venčanja.

Naši najdalji planovi sežu do narednog putovanja, jer idemo zajedno na more i skijanje - govorila je Nada tada za Gloriju, otkrivši da priželjkuje da sa Radovanom otpočne zajednički život.

 

 

Ipak, ljubav nije opstala. Radovan Vujović postao je bivši dečko Nade Macanković, a dok je ona otpočela vezu sa sadašnjim suprugom, njegovo srce osvojila je koleginica Milena Radulović, sa kojom je u srećnoj vezi bio nekoliko godina.

Komentari (0)

Loading