Celebrity News

Petar Grašo otkrio pol bebe, a ime će poraziti Danijelu Martinović

Petar Grašo otkrio pol bebe

Petar Grašo otkrio pol bebe, a ime će poraziti Danijelu Martinović

Mario Poje/Boško Karanović

Petar Grašo i Hana Huljić čekaju njihovo drugo dete, a posle ćerkice Albe Petar Grašo za "InMagazin" otkrio je pol bebe.

Naime, ovoga puta u porodicu Grašo stiže dečak, zbog čega roditelji ne kriju sreću. Ipak, fanovi se pitaju da li će se istorija sa imenom Haninog i Petrovog deteta ponoviti, te da li će Petar i sinu dati ime koje je odabrao sa Danijelom.

Pročitajte: Dok Hana trudna sedi kod kuće, Grašo uhvaćen u zagrljaju sa čak dve devojke (FOTO)

- Istinski se nadamo da ćemo se vrlo brzo radovati. Sin će biti Toni, to se zna, po Petrovom pokojnom dedi, a za devojčicu imamo dva imena, Alba ili Luce. Interesantno, dijametralno su različita, pa će se možda ljudi iznenaditi.

Luce zato što mi je to pravo dalmatinsko i naše i moja pokojna baka je bila Luce, ali kad sam čula ime Alba, ja sam naprosto ostala tako ushićena. Alba na italijanskom znači zora, isto mi je to višeznačno, i lepo i neobično, a opet nama blisko i drugačije - rekla je rada za hrvatske medije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

 

Kako je pevač odabrao da ćerki da ime koje je izabrao sa prethodnom partnerkom, sada kada je Petar Grašo otkrio pol bebe, mnogi se pitaju da li već znamo kako će se dečak zvati.

Komentari (0)

Loading