Celebrity News

Ispovest Danijele Martinović ledi krv u žilama! Petar i ja smo birali imena za decu, Alba je trebalo da bude moja ćerka (FOTO)

Ispovest Danijele Martinović o bolnom preokretu

Ispovest Danijele Martinović ledi krv u žilama! Petar i ja smo birali imena za decu, Alba je trebalo da bude moja ćerka (FOTO)

Mario Poje

Ispovest Danijele Martinović rasplakala je mnoge, ali i razljutila.

Već dve i po godine priča se i piše o Petru Grašu i njegovoj odluci da nakon prekida veze sa Danijelom otpočne romansu sa daleko mlađom lepoticom, ćerkom svoga prijatelja Tončija Huljića.

 

Instagram

 

U očima javnosti pevačica je već prvoga dana po saznanju da je Grašo nastavio život sa Hanom okarakterisana kao žrtva, a muzičar kao loš momak koji je svoju voljenu tek tako ostavio posle dve i po decenije planiranja budućnosti. 

Pročitajte: Neki muškarci se ne menjaju- Pogledajte fotografiju Petra Graše kako ljubi OVU POZNATU pevačicu, Hani će srce biti slomljeno

Ko je koga zapravo tu napustio, koji su razlozi raskida javnost vrlo verovatno nikada neće doznati, ipak delić onoga što se među bivšim ljubavnicima dešavalo, svega dve godine pre raskida, može se zaključiti na osnovu teksta u kom stoji ispovest Danijele Martinović.

 

Instagram

 

Pop zvezda pričala je tada o njenoj i Grašovoj želji da se ostvare u ulozi roditelja.

Pročitajte: Ove fotografije će Hani SLOMITI SRCE- Petar Grašo se ljubi sa POZNATOM PEVAČICOM, brineta je i svi je znate! Pogledajte dokaze

- Stvarno trenutno najveća želja u mom životu. Evo, istinski se nadamo da ćemo se vrlo brzo radovati. Sin će biti Toni, to se zna, po Petrovu pokojnom dedi, a za curicu imamo dva imena, ili Luce, interesantno, potpuno su dijametralno različita pa će se možda ljudi iznenaditi. 

Pročitajte: Doživela Danijelinu sudbinu- Petar Grašo OSTAVIO Hanu i ćerkicu zbog ove POZNATE pevačice, cela Hrvatska se trese! (FOTO)

- Luce, zato što mi je to pravo dalmatinsko i naše i moja pokojna baka je bila Luce, ali kad sam čula ime Alba, ja sam naprosto ostala tako ushićena zato što Alba na italijanskom znači zora, isto mi je to višeznačno, i lipo i neobično, a opet nama blisko i drugačije.

Ova ispovest Danijele Martinović, zapravo planovi za roditeljstvo sa Grašom, dospeli su još jednom do medija i svi su ostali ganuti.

 

Instagram

 

 

Čak i oni najtvrđa srca nisu mogli da veruju šta čitaju, a kakvo je tek razočarenje usledilo kada se doznalo da je Petar svojoj prvorođenoj ćerki dao ime koje je planirao sa Danijelom.

 

ATA Images

 

Komentari (0)

Loading