Celebrity News

Nakon toliko godina…Beba Balašević porodicu obradovala najdivnijim vestima: Olivera preponosna i tata Đole bi bio

Ćerka Đorđa Balaševića usrećila porodicu

Nakon toliko godina…Beba Balašević porodicu obradovala najdivnijim vestima: Olivera preponosna i tata Đole bi bio

Instagram

Ćerka Đorđa Balaševića talenat za pisanje nasledila je od roditelja

S namerom da, poput oca i majke, za sobom ostavi trag Jelena Beba Balašević završila je studije književnosti, a potom i studije režije.

Pročitajte: Nismo smeli to da dozvolimo... Neprepoznatljiva, Beba Balašević konačno otkrila istinu o Đoletovoj poslednjoj želji

Iako njena starija sestra Jovana voli da napomene da je zaslužna za Bebino drugo zvanje, prava istina je da je ona od malih nogu gladna znanja.

Boško Karanović

 

– Jovana i ja imamo romantiziranu verziju mog upisa na režiju. Ona voli da kaže da je mene toliko nerviralo da gledam kako ona ne glumi i da sam upisala režiju. 

- To nije istina. Istina je da smo odmalena sve radile zajedno. Ovo je bio način da nastavimo. 

- Jovana je briljantna glumica, nažalost, uvek na meti predrasuda i osporavanja zbog prezimena. Nikad mi to neće biti jasno - kazala je svojevremeno Beba slične profesionalne sudbine.

Facebook

 

S obzirom na to da je od majke nasledila energičnost, nepokolebljivost i upornost nedavno se pohvalila rezultatom svog rada.

Pesma muzičara Borisa Režaka “Gospodska ulica” za čiji tekst je zaslužna upravo ćerka Đorđa Balaševića, dobila je Naxi zvezdu za numeru godine.

Pročitajte: Kakve haljine! Isplivala prva fotografija Jovane i Bebe Balašević sa venčanja brata Alekse, javnost ne prestaje sa komentarima

Nagradu je primio Boris u pozorištu na Terazijama, dok je publika gromoglasnim aplauzom pozdravila i Bebu koja je ponosno sedela u prvom redu.

Instagram

 

Radosne vesti ona je prvo podelila sa porodicom zatim i pratiocima na Instagramu, gde se i njena majka Olivera istim povodom oglasila.

- Nego šta nego pesma godine. Bravo Bebo moja!

 

Komentari (0)

Loading