Celebrity News

Salvetina ćerka dovoljno porasla i donela odluku koje se majka plašila, tu ne može ništa (FOTO)

Ćerka Ljiljane Jakšić njen je životni smisao

Salvetina ćerka dovoljno porasla i donela odluku koje se majka plašila, tu ne može ništa (FOTO)

Amir Hamzagic / ATAImages

Ćerka Ljiljane Jakšić došla je u njen život, kada je glumica imala pedeset dve godie, i učinila da glumičin život bude san na javi.

Iako je samohrani roditelj, koji se suočio sa brojnim poteškoćama, glumica je otkrila da je roditeljstvo bio njen san, upravo san koji ju je odvojio od partnera i Darijinog oca, koji sebe u tom snu nije video.

- Partner je odustao onog trenutka kada je shvatio da se moj san ostvario. Od tada je svako pošao svojim putem. Na roditeljstvo ne treba nikoga prisiljavati, ne optužujem ga, ali ga ne razumem - rekla je svojevremeno glumica o ocu njenog deteta koji je dosta mlađi od nje.

Pročitajte:Istorija se ponavlja! Ćerka Ljiljane Jakšić proživljava majčinu sudbinu: Glumica ne može da zadrži suze

 

Iako odrasta bez oca, ćerka Ljiljane Jakšić Salvete uživa svu majčinu ljubav, a da krv nije voda dokazuje i da je malena Darija odlučila da od malih nogu sledi svoj najveći životni uzor - svoju majku.

Naime, glumica je nedavno tokom gostovanja u emisiji "Premijera vikend specijal" otkrila da je ćerka krenula njenim stopama i da želi da bude pevačica.

- Ona je vesela devojčica koja mnogo voli da peva. Peva kod Leontine u horu "Čarolija" i sva je puna pesme, razigrana je. Kod Slađane Rančić ide na gimnastiku i voli da poseti mamu u Skadarliji.

Pročitajte: EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE! Ovo je mala Darija koju je Ljiljana Jakšić Salveta dobila u 52. godini - Rodila sam iz JEDNOG razloga

 

 

Komentari (0)

Loading