Celebrity News

Istorija se ponavlja! Ćerka Ljiljane Jakšić proživljava majčinu sudbinu: Glumica ne može da zadrži suze

Ćerka Ljiljane Jakšić doživljava majčinu sudbinu

Istorija se ponavlja! Ćerka Ljiljane Jakšić proživljava majčinu sudbinu: Glumica ne može da zadrži suze

Ćerka Ljiljane Jakšić je njen centar sveta...

Glumica Ljiljana Jakšić ostvarila je svoj san o majčinstvu u 52. godini života, kada je na svet donela ćerku Dariju. Iako joj je ćerka razlog za život, u jednoj emisiji prvi put je otkrila da je duša boli što će devojčica doživeti njenu sudbinu.

Pročitajte: Ovo je taj ČOVEK BEZ SRCA - Evo ko je otac ćerke Ljiljane Jakšić, na prvi pogled se vidi koliko je mlađi od nje

Naime, glumica je prvi put otkrila da je kao dete odrastala u disfunkcionalnoj porodici, te da je razvod roditelja za nju bio izuzetno traumatičan. Jedino što joj je ulivalo snagu bila je majčina toplina, ista ona koju danas nesebično pruža Dariji.

Luka Šarac

 

Ćerka Ljiljane Jakšić bila je njena najveća želja i njena najveća borba. Glumica je u emisiji „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović” otkrila da je s procesom vantelesne oplodnje počela prilično kasno, u 48. godini, a da je u 52. blagoslov stigao u vidu Darije.

Pročitajte: Krv nije voda - Iako ju je otac ostavio, Salvetina ćerka dovoljno porasla i donela odluku koje se majka plašila, tu ne može ništa (FOTO)

O vezi u kojoj je bila pre nego što je saznala da je u drugom stanju govorila je u svetlu posledica za svoju devojčicu. Ćerka Ljiljane Jakšić doživeće njenu sudbinu, odrašće u disfunkcionalnoj porodici, odnosno bez oca, ali će se njena majka postarati da joj sve nadoknadi i istovremeno bude i otac i majka. Ipak, glumica otvoreno ističe:

– Žao mi je što će Darija odrasti bez oca – istakla je ona, ali nije krila da će dati sve od sebe da joj uprkos tome ništa ne nedostaje.

Komentari (0)

Loading