Celebrity News

Sve, sve, ali kupatilo bez vrata?! Elena Karaman pokazala najintimniji prostor u vili na Kosmaju i javnost ostavila bez teksta (FOTO)

Kupatilo Elene Karaman u kući na Kosmaju završeno je i ostaviće vaz bez teksta

Sve, sve, ali kupatilo bez vrata?! Elena Karaman pokazala najintimniji prostor u vili na Kosmaju i javnost ostavila bez teksta (FOTO)

Miloš Nadaždin

Elena Karaman svoju kuću na Kosmaju sređuje korak po korak kako bi sve bilo uređeno po njenom ukusu.

Već se na mrežama pohvalila dnevnim boravkom uređenim u gotskom stilu, sa crno-belim pločicama, skulpturama i neobičnim zavesama.

Pročitajte: Ovakve vrtove smo viđali samo u španskim serijama: Zavirite u tek kupljenu vilu Elene Karaman, svi se pitaju odakle ovoliki milioni (FOTO)

Sada je na red došlo kupatilo Elene Karaman, koje je pokazala na društvenim mrežama i opisala kao svoj novi projekat.

- Kraljevstvo snova. Svaki novi projekat osećam kao fraktal magije moje duše. Nema istinske lepote bez prisustva duha. Gotovo da mogu da čujem Franka Lojda kako šapuće: Kuća nije samo mesto boravka već i način boravka - napisala je ona.

 

 

Prostrano kupatilo ukrašeno je velikim zidnim ogledalom, kadom i tepihom, ali ono što je najviše pažnje i komentara izazvalo je činjenica da kupatilo Elene Karaman nema vrata.

Naime, najintimnija prostorija u kući, od drugih je odvojena samo zavesama koje slobodno lelujaju, što je potpuno u duhu Elenine slobodne prirode, ali potpuno nesvakidašnje.

Komentari (0)

Loading