Celebrity News

Sad je i zvanično: Anica i Lazar se više ne razdvajaju

Veza Lazara Ristovskog i Anice Lazić svakoga dana sve je lepša

Sad je i zvanično: Anica i Lazar se više ne razdvajaju

Ata Image/antonio ahel

Veza Lazara Ristovskog i Anice Lazić podigla je veliku prašinu kada se za nju doznalo.

Razlog je znatna razlika u godinama između glumca i njegove izabranice koja je većinu svog školovanja provela u inostranstvu gde je studirala jezike.

Pročitajte: U osmoj deceniji sve ispočetka - Lazar Ristovski podelio predivne vesti, Anica odmah potvrdila (FOTO)

Po povratku u Srbiju sudbina ju je navela u ruke slavnog dramskog umetnika i reditelja koji joj je pružio šansu da se oproba u glumi, što je ona jako ozbiljno shvatila.

U međuvremenu ona se pokazala i kao odličan novinar, ali i kao influenser.

Ata Image/antonio ahel

 

Mesecima unazad svi pričaju o Anici što zbog njene mladosti, što zbog hrabrosti da uplovi u vezi sa starijim čovekom koji je pritom javna ličnost, otac dva odrasla sina, a ima i unuke.

Spekulacije čija je glavna tema veza Lazara Ristovskog i Anice Lazić zaljubljeni par ignoriše, Anica se posebno na njih ne osvrće, a dokaz za to su zajednička letovanja, objave na Instagramu, kao i pojavljivanja na javnom događaju.

Dramski umetnik i njegova 35 godina mlađa lepša polovima posetili su večeras Belgrade river fest, gde su se među zvanicama našle brojne Lazarove kolege i saradnici.

Pročitajte: Devojka Lazara Ristovskog obradovala porodicu predivnim novostima! Sledi posebno životno poglavlje, glumac ponosan

Pojedini među njima po prvi put su mogli upoznati novu devojku popularnog glumca, popričati sa njom što je veruje se iznedrilo nova nagađanja na konto njihove ljubav.

Ata Image/antonio ahel

 

Mediji su takođe prisutvovali i sve zabeležili. Anica i Lazar bili su nerazdvojni a glumica amaterka je čak sve vreme držala ruku na butini svog voljenog.

Komentari (2)

Loading