Celebrity News

Devojka Lazara Ristovskog obradovala porodicu predivnim novostima! Sledi posebno životno poglavlje, glumac ponosan

Veza Anice Lazić i Lazara Ristovskog stabilna je i skladna uprkos spekulacijama

Devojka Lazara Ristovskog obradovala porodicu predivnim novostima! Sledi posebno životno poglavlje, glumac ponosan

screenshot/superstar tv

Veza Anice Lazić i Lazara Ristovskog još uvek je tema broj jedan gradskih kuloara.

To što je glumac nakon razvoda od koleginice Danice zavoleo tri i po decenije mlađu devojku po mišljenju surovih komentatora ne predstavlja ništa drugo do krizu srednjih godina.

Pročitajte: I buduća tašta Lazara Ristovskog je mlađa od njega - Evo kako Aničina majka izgleda (FOTO)

Retko ko je na strani ljubavi, ipak ima i onih koji potpuno razumeju da su se duše uprkos velikoj razlici u godinama jednostavno zbližile i reklo bi se spojile u jednu.

Prva godina veze Anice Lazić i Lazara Ristovskog prolazi, zaljubljeni par lagano ulazi u drugu, zbog čega im mnogi predviđaju novitete, pa možda čak i naredni korak.

Komentariše se da je samo pitanje dana kada će dramski glumac, i dokazani reditelj, zaprositi svoju izabranicu, koja je taman u godinama za udaju.

Instagram/anicalazicofficial

 

Činjenica da Lazar ima dva odrasla sina i unuke ne umanjuje Aničinu potrebu da se u neko doba ostvari kao supruga i majka, čega je, veruje se, glumac vrlo svestan.

Sve su to ideje i planovi koji će u narednom periodu dati dodatnu potvrdu romansi poznatog para ili ih, pak, razdvojiti.

Za sada oni uživaju u skladu i lepoti svog odnosa sazdanog na poverenju i poštovanju.  

Putovanja su im zajednička pasija, očigledno i gluma, a odnedavno se pokazalo da Anica poseduje talenat i za pisanje.

Instagram

 

U to ime ona je dobila angažovanje u jednom magazinu, čime se pohvalila na Instagramu.

Novo životno poglavlje očekuje devojku Lazara Ristovskog, koja je dobar deo života provela u inostranstvu studirajući jezike.

Pročitajte: Godinu dana od početka veze Anica i Lazar Ristovski objavili predivne vesti - Evo kakva je bila reakcija njegovih sinova (FOTO)

Život ju je vratio u Srbiju, u ruke glumca koji joj je dao šansu da se oproba u glumi, a evo sada ona prelazi na novu etapu.

Instagram

 

Očigledno je da je Anica multitalentovana, što je verovatno i privuklo Lazara.

Komentari (2)

Loading
Milica

15:37 11.06.2024

Problem nije njihova veza , svako neka radi sa svojim životom šta hoće , problem je što su javne ličnosti koje imaju odgovornost jer su odabrali da se bave javnim poslom i samim tim sve što oni rade dopire do širokih narodnih masa. Na žalost jako je tužno i poražavajuće gledati dedu i mladu devojku kako veličaju svoju vezu , on jer mu se život privodi kraju pa želi da ga "osveži" mladim mesom a ona kojoj je karijera ispred svega pa nije bitan način kako do slave doći ,može i preko tuđe nesreće i plasiranjem lažne zaljubljenosti u već afirmisanog i poznatog dedu. Nemoralno , nepošteno, promiskuitetno tako nekako meni ova veza deluje i svaki put kada ih vidim u nekom tekstu , želudac se stegne. Žao mi je što je u ovoj vezi samoživost akcentovana a odgovornost prema društvu i primer koji treba da se pruži mladima je zgažen. Jednostavno , žalost, žalost, žalost ...sramota