Celebrity News

Boba Živojinović u zagrljaju poznate plavuše: Spustila mu ruku na butinu, svi videli

Brak Brene i Bobe Živojinovića uvek je aktuelna tema

Boba Živojinović u zagrljaju poznate plavuše: Spustila mu ruku na butinu, svi videli

Boško Karanović

Brak Brene i Bobe Živojinovića od prvoga dana intrigira javnost.

Budući da su se pevačica i teniser spojili u doba najveće popularnosti i više od tri i po decenije vladaju estradnom i biznis scenom, ne čudi što su mediji stalno zainteresovani za njihove nove poteze.

Pročitajte: Borka i Zorica ovo ne rade, ali kod Brene za malog Aleksandra važi jedno pravilo - Ovako se proslavlja Uskrs u domu Živojinovića

Bavili se pevanjem, proizvodnjom vina i čarapa ili pak nekretninama oni i njihovi sinovi, Filip, Stefan i Viktor, uvek su u žiži interesovanja.

Za razliku od Lepe Brene kojoj profesija nalaže da daje izjave i intervjue i često njeni komentari kruže mrežama, Boba je odlučio da za medije ne govori, osim ukoliko nije preko potrebno.

Poslednji njegov intervju bio je za K1 televiziju i emisiju „Ko sam tebi, šta sam sebi”, a na iznenađenje mnogih on je nedavno ponovo napravio ustupak i pred kamerama porazgovarao sa novinarkom i urednicom Kristinom Iglendžom za Prvu televiziju i emisiju „Exkluziv night”.

Miša Obradović

 

Tu je pričao o porodici, o braku prvenstveno, o prijateljstvu sa popularnim teniserima, a prisetio se i nekih zanimljivosti kada su pokloni u pitanju.

Naime, ispričao je Brenin muž da je Ivanu Lendlu tražio automobil ukoliko pobedi Mekinroa.

- Mekinro je tada bio broj 1 na svetu i vrlo je bilo bitno da završi tu godinu, bio je Ivan Lendl još tad, njih dvojica su došli da igraju Australijan open koji se tada igrao na travi.

- Ko prođe jedno kolo više završiće celokupnu godinu kao broj jedan. I tad sam ja, tih godina, trenirao sa Lendlom. Četvrtfinale igram protiv Mekinroa i tad ja kao Lendlu: „Šta ću da dobijem ako pobedim Mekinroa?” On kaže: „Šta hoćeš”.

- Jer ako prođe on jedno kolo, znači on uđe u polufinale, a Mekinro izgubi, gotovo, znači to su milionski ugovori i ja kažem: ‘Da mi kupiš auto’, kaže: ‘OK, koji?’ Kažem, tad je izašao Mercedes 190 i dobijem ja Mekinroa, Lendl dobije Lekonta, uđe u polufinale i završi godinu kao broj jedan.

Boško Karanović

 

-  I sad mi u januaru već počinje nova sezona i meni Lendl: ‘Gde hoćeš auto, hoćeš u Ameriku ili u Evropi  da ti ga dam?’ Ja kažem: ‘Gledaj ovako, neću auto’.

Pročitajte: Velike pripreme za Uskrs u domu Živojinovića - Porodica na okupu, a pogledajte kako su dekorisali praznična jaja (FOTO)

- On je tada uzgajao nemačke ovčare. Ja kažem: ‘Daćeš mi jednu kucu’ i menjao sam mercedes za kucu - ispričao je, između ostalog, Boba, a za sam kraj pristao je da se sa novinarkom fotografiše.

Te slike osvanule su na Instagram profilu Prve televizije i podigle prašinu a sve zbog voditeljkine ruke koja je očigledno slučajno završila na Bobinoj butini.

Komentari (0)

Loading