Celebrity News

Piksi zbog rezultata reprezentacije na udaru oštrih reakcija javnosti! Za sve je kriva Snežana

Supruga Dragana Stojkovića Piksija najsnažniji je oslonac selektora reprezentacije Srbije, posebno u ovim danima

Piksi zbog rezultata reprezentacije na udaru oštrih reakcija javnosti! Za sve je kriva Snežana

Clive Mason/Getty Images

Supruga Dragana Stojkovića Piksija izuzetno je diskretna osoba. Žena koja drži do sebe i pleni neverovatnom lepotom i harizmom.

Uprkos godinama Snežani Stojković mnogo mlađe dame mogu na izgledu da pozavide, a to očigledno nije jedina stvar kojom ona ima puno pravo da se ponosi.

Pročitajte: Slike Snežane i Piksija iz provoda - Razmenjivali nežnosti pred svima, a evo šta su još radili (FOTO)

Zajedno sa selektorom fudbalske reprezentacije Srbije izgradila je porodicu, dom, postala baka, a koliko je zapravo ona oslonac bivšem fudbaleru on je nedavno ispričao u emisiji Mire Adanje Polak.

- To je glavni temelj, više nego sto posto. To je početak svih početaka, jer ako želite da sagradite lepu kuću, a ne uradite dobar temelj, ona će kad-tad pasti. Neće moći da izdrži taj teret - počeo je Dragan priču o Snežani. 

- Ja sam mnogo ponosan da imam jednu zdravu, poštenu, rekao bih posvećenu porodicu. Da vlada ljubav evo već trideset, ako ne i više godina. 

Dušan Milenković / ATA Images

 

- Da smo Snežana i ja prošli mnogo toga, da smo stvorili porodicu, da smo postali baka i deka po četvrti put ove godine. I to je ono što je veoma važno za bavljenje bilo kojim poslom. Pogotovo poslom od javnog značaja. Pogotovo ako ste javna ličnost, ja to jesam od prvoga dana kada sam početo da šutiram loptu i ja od toga ne mogu da pobegnem i ne mogu ništa protiv toga i u potpunosti to razumem.

- Ali verujte da podrška, saveti, razgovori, formalni ili neformanlni, i te kako vam daju jednu dodatnu snagu, pa kada iznesete neku ideju, pričate o svemu, a, s druge strane, čujete da je to dobro, da to treba tako, to je onda potvrda da ja mogu da nastavim u tom pravcu.

- Prema tome podrška porodice, to je nešto nemerljivo, tu ne postoje pare, avioni, kamioni, vile, bazeni, jahte, to apsolutno pada sve u vodu. Tada je važno da bude zdrava podrška, ne ona fejk. 

- Imao sam sreće, naš odnos je takav bio i on se gradio iz godine u godinu, iz deceniju u deceniju. Zato iz svega ovoga mora da dođe do nekog napretka jer mi treba da budemo bolji i čestitiji.

- Srećan sam da imam jednu takvu porodicu, da imam Snežanu koja sve razume, koja je tu uvek da mi pomogne, savetima naravno, da se dođe do nekog rešenja - zaključio je Piksi koji ovih dana nailazi na oštre kritike javnosti, a sve zbog "mlake" igre naših reprezentativaca.

Utakmicu sa Engleskom su izgubili, sa Slovenijom su izjednačili, a tek će suočavanje sa timom Danske odlučiti prolazimo li dalje.

Boško Karanović

 

Loša komunikacija među igračima, po mišljenju ljubitelja fudbala, stavalja se na teret lično selektoru, koji igru nije postavio kako treba.

Dosta je loših komentara sa kojima se on nosi kako ume i zna, reklo bi se ponosito, a sve zahvaljujući supruzi Snežani, koja mu je, kako je gore istakao, najveći oslonac.

Ni ona, međutim, nije ostala neoštećena. Budući da je na našem podneblju logično da muškarac ni za šta nije kriv, već da je kriva njegova žena, tako je i supruga Dragana Stojkovića Piksija postala tema javnosti i razlog zašto selektor nije dobro uradio svoj posao.

Pročitajte: Piksi se OBRUKAO na Sinišinoj sahrani - Brat Siniše Mihajlovića otkrio detalj koji je svima promakao, ovo je sramota

Svako pri čistoj svesti ovo ne bi ni uzeo u razmatranje, a taman pomislio da bi jedna žena koja se ne razume u igru i posvećana je majka i baka imala bilo kakvog uticaja na treninge i postavku igrača na terenu.

Dušan Milenković / ATA Images

 

Ne zna se sa sigurnošću ni gde će to naše momke selektor odvesti, ni da li je sve ovo deo njegovog dobro osmišljenog plana, a kamoli da li je Snežana naprasno postala fudbalski znalac i neko ko diktira igru.

 

 

Komentari (0)

Loading