Celebrity News

Decenijama ga uspešno čuva samo za sebe! Evo ko je i čime se bavi muž Mire Adanje Polak

Muž Mire Adanje Polak je ovaj muškarac

Decenijama ga uspešno čuva samo za sebe! Evo ko je i čime se bavi muž Mire Adanje Polak

Muž Mire Adanje Polak, raketni inžinjer Martin Darko Polak, najvažniji je muškarac u životu novinarke, autorke, voditeljke i diplomiranog psihologa, pored sina Marka. Njih dvoje dobili su čak troje unučića, a kako voditeljka tvrdi, porodica joj je, kao patrijarhalnoj ženi uvek bila na prvom mestu.

Pročitajte: Tajna mog braka je što slušam muža! Mira Adanja Polak iznenadila izjavom (FOTO)

- Zna se ko je u kući najstariji, muž, ko drugi. Muž je glava kuće i to poštujem. Mislim da je u osnovi svih bračnih razmirica upravo taj isforsirani sukob nadležnosti, ta potreba nekih žena da, bez ikakvog istinskog razloga, preuzimaju na sebe prerogative koji pripadaju muškarcima. Zašto, čemu, pa uloge su odavno podeljene! Svako nek igra svoju i – mir u kući. Kažem to po cenu da me optuže da sam konzervativna i tradicionalna. Ja se nikada ni sa jednim muškarcem nisam nadmetala i zato, valjda, nikada nisam ni doživela od njih poniženje ili neku drugu neprijatnost - rekla je svojevremeno otkrivši ko u njihovoj kući vodi glavnu reč.

ATA Images

 

Njihovu bračnu sreću upotpunio je dolazak sina Marka. Osam spontanih pobačaja imala je Mira, dok se u ulozi majke nije ostvarila, a njen suprug u to vreme bio joj je najveća podrška.

Komentari (0)

Loading