Celebrity News

Kad Pikseta slavi, okuplja se elita! Pogledajte odevne kombinacije bogatih žena na proslavi rođendana Snežane Stojković (FOTO)

Rođendan Snežane Stojković okupio je, kao i svake godine, brojne zvanice iz javnog sveta

Kad Pikseta slavi, okuplja se elita! Pogledajte odevne kombinacije bogatih žena na proslavi rođendana Snežane Stojković (FOTO)

Ni ove godine rođendan Snežane Stojković nije protekao u potpunoj tajnosti. Naprotiv privukao je veliku pažnju medija i javnosti, koja je želela da sazna kako je to supruga Dragana Stojkovića Piksija ovoga puta slavila, koji je restoran u to ime odabrala, kako je prostor dekorisala, za kakav se stajling odlučila, ali i ko se od zvanica našao u prvim redovima kada je gasila svećice sa rođendanske torte.

Pročitajte: Fotografija koju ćete želeti da pogledate opet: Piksijeva supruga ima 55, a izgleda kao devojčica!

Ata Images

 

Proteklih nekoliko puta uz Snežanu, na njen najvažniji dan, bila je Marija Tarlać, a ni ove godine u tom pogledu nije se ništa promenilo. Dizajnerka ekskluzivnih komada odeće dugogodišnja je prijateljica sa Piksijevom ženom, stoga se nije dovodilo pitanje da li će biti počasna gošća na njenom slavlju. Marija je, povedena lepim emocijama, čak par kadrova s proslave podelila sa pratiocima na društvenim mrežama i tako, nehoteći, dala odgovore na sva gore postavljana pitanja.

Pročitajte: Piksijev brak mnogo puta je bio na klimavima nogama: Evo kako je Snežana uspela da spase porodicu

 

 

U par kadrova moglo se videti da je rođendan Snežane Stojković protekao u divnom ambijentu ekskluzivnog restorana u blizini reke, te da samim tim za preteranom dekoracijom i nije bilo potrebe. Slika je otkrila i da je supruga selektora fudbaleske reprezentacije Dragana Stojkovića Piksija ponela dugačku šarenu haljinu, divnog presijavajućeg materijala, najverovatnije delo spretnih ruku Tarlaćove. Njen suprug pak, goste je dočekivao u crnom odelu, koje je ukrasio crvenom kravatom, a očito je da su se oboje divno zabavili.

Pročitajte: Njihov trik sa burmama kopiraju mnogi mladenci: Snežana i Dragan Stojković venčali su se dva puta, ovako je bilo u Marseju

Instagram

 

 

Po svemu sudeći ni njhovim gostima nije bilo ništa manje zanimljivo, svi zajedno uživali su u izvanrednoj zakusci, točio se šampanjac a budući da je muzika bila prava poslastica ne čudi što se slavilo duboko u noć.

 

Komentari (1)

Loading
Darki074

23:53 01.09.2022

Malogradjanstina da se nije udala za Bankomat Piksi ne bi bilo dizajnera tegla krastavaca bi bio najveci domet.