Celebrity News

Kad Vlada i ja sa ćerkom prošetamo ulicom... Slavica se posle svega pomirila sa bivšim pa se seli u njegov stan

Slavica Ćukteraš i Vlada Avramov pomirenje obelodanili

Kad Vlada i ja sa ćerkom prošetamo ulicom... Slavica se posle svega pomirila sa bivšim pa se seli u njegov stan

Gabriele Maltinti/Getty Images, Andreja Damnjanović

Slavica Ćukteraš i Vlada Avramov pomirenje i odluku o njemu doneli su nakon godinu dana borbe za starateljstvo nad ćerkom Viktorijom, koju su vodili na sudu.

- Posložio je gospod Bog, a i moj bivši muž i ja. Već duži period smo Vlada i ja primetili da to utiče na Viktoriju. Imam osećaj kao da je sazrela za šest meseci i počela da shvata neke stvari bolje nego mi. Jedno popodne sam sedela sama, razmišljala i poslala bivšem mužem poruku, da ako je raspoložen, sve ostavimo po strani i da se dogovorimo o onome što je u interesu Viktorije, dobila sam poruku koja je bila pozitivna - započela je Slavica za “Blic”, i otkrila sve detalje susreta sa bivšim mužem.

Pročitajte: Sa bivšim mužem prošla pakao, a sad stigao novi udarac: Slavica Ćukteraš potvrdila - Istina je!

- Posle godinu dana takozvanog pakla, i naš prvi susret je morao da ima posrednika, kada smo se našli, rešili smo ceo slučaj koji smo godinu dana vodili na sudu i sa socijalnom službom. Uspeli smo i sada nam je srce puno. Teret nam je svima pao - rekla je pevačica vidno srećna.

Slavica Ćukteraš i Vlada Avramov pomirenje su shvatili kao sasvim normalnu stvar, ako to znači da će ćerki na lice vratiti osmeh, te sada svo troje provode zajedničko vreme.

Antonio Anhel / Ata images

 

- Mislim da još nisam svesna celog ishoda. Jako je brzo sve došlo na svoje i kada sada on i ja prošetamo sa njom kroz grad, i kada je vidimo toliko srećnu, to nema cenu... Pitam se šta nam je trebalo sve ovo. Sigurno da je ovo neka vrsta škole, ali je bilo teško zbog deteta.

Slavica je otkrila da je Viktorija na poklon od oca dobila stan u koji se sada njih dve sele.

- Viktorija je na poklon od tate dobila stan. U blizini je njene škole, pa smo odlučili da se odmah nas dve preselimo tamo. On nikad nije bio loš tata. Kada dve osobe zakrve, mora da se spusti lopta, treba biti pametan. Mislim da sam odigrala jako dobro. Da je neki baksuz, terao bi svoje, ali eto jedan lep početak leta i divno razdoblje za naše dete. Svakoga bih posavetovala da spusti ego. U ovom slučaju smo oboje ispali ljudi - zaključila je pevačica.

Komentari (0)

Loading