Celebrity News

Fudbalski moćnik i otac lepe Vanje: Budućeg tasta Dušana Vlahovića svi znate (FOTO)

Tast Dušana Vlahovića je ovaj fudbalski moćnik

Fudbalski moćnik i otac lepe Vanje: Budućeg tasta Dušana Vlahovića svi znate (FOTO)

A.K./ATAImages

Cela Srbija ovih dana u mislima je u Nemačkoj gde bodri naše Orlove punim srcem. Naši igrači ovih dana u žiži su interesovanja, a pripadnice lepšeg pola, čini se, najviše zanima Dušan Vlahović.

Ipak, njegovo srce osvojila je lepa Vanja Bogdanović, sa kojom fudbaler planira zajedničku budućnost. Svojoj bivšoj devojci Vlahović se vratio prošle godine, a njihova veza datira iz rane mladosti, kada su postali dobri prijatelji, dok se ljubav rodila kasnije.

Pročitajte: Nikada ne biste pogodili u koju školu je išao Dušan Vlahović - Nema veze sa fudbalom!

Njih dvoje družili su se od malih nogu, a budući tašta i tast Dušana Vlahovića sa njegovim roditeljima bili su kućni prijatelji, te se iz jednog lepog, dečjeg prijateljstva rodila prava ljubav.

Veza nije dugo trajala jer su oboje bili veoma mladi, ipak, posle raskida ostali su dobri prijatelji. Da su se pomirili Dušan je otkrio u aprilu ove godine, kada je svojoj izabranici na Instagramu čestitao rođendan.

Giuseppe Maffia/Profimedia

 

Vanja je, inače, ćerka Milana Miška Bogdanovića, fudbalskog menadžera i vlasnika agencije “Seven Stars”. Kako piše na sajtu, reč je o globalnoj grupi za upravljanje kompletnom uslugom koja pruža usluge profesionalnim fudbalerima.

Budući tast Dušana Vlahovića srećan je zbog ćerkinog odabira, s obzirom da napadača Juventusa i reprezentativca Srbije zna od malih nogu i bodri ga svim srcem.

 

 

Komentari (0)

Loading