Celebrity News

Breginu naslednicu muzika ne zanima: Ema je završila prestižne škole, a zbog svog posla umalo je ostala bez ruke

Goran Bregović ima tri ćerke

Breginu naslednicu muzika ne zanima: Ema je završila prestižne škole, a zbog svog posla umalo je ostala bez ruke

Chris Jackson/Getty Images

Goran Bregović sa suprugom Dženanom ima tri ćerkeEmu, Lulu i Unu. Iako su od oca muzičara i majke manekenke nasledile brojne talente, nijedna nije pokazala želju da nastavi njihov profesionalni put.

Nebojša Babić

 

Ipak, umetnost im je u genima.

Pročitajte: Bila je toliko lepa da su ljudi ostajali pred njom nemi - Evo kako je supruga Gorana Bregovića izgledala u mladosti (FOTO)

Najstarija naslednica, Ema Bregović, rođena je u Parizu 1994. godine. Rodni grad joj je podjednako važan kao i Beograd.

- Za mene je život na dve adrese neophodna stimulacija. Kada ostanem predugo na jednom mestu, mozak mi se usporava i teže nalazim inspiraciju. Osećam veliku slobodu u tome što nigde ne puštam koren, kao slobodni atom – rekla je Ema u jednom intervjuu za Hello!.

Naslednica jedne od najvećih zvezda sa ovih prostora završila je muzičku i baletsku školu, svira klavir, ali nije ni pomišljala da krene tim putem.

Miloš Nadaždin

 

Ema Bregović se opredelila za vajarstvo. Magistrirala je na Školi lepih umetnosti u Nantu, a do sada je organizovala nekoliko samostalnih izložbi.

- Roditelji su me uvek podržavali u mojim odlukama, mada mislim da ništa od onoga što sam želela za njih nije bilo iznenađujuće – iskrena je.

Pročitajte: Zar još jedan umetnik u kući? Bregina ćerka poklonila srce OVOM MUŠKARCU: Prezgodan je (FOTO)

Iako je okrenuta savremenoj umetnosti, želja joj je da sačuva od zaborava i neke stare veštine. Stičući nova znanja i iskustva Ema je posećivala radionice mašinbravara i odlično se snalazi sa alatom potrebnim za tu struku.

 

 

Ipak, bilo je i neprijatnih situacija.

- Dok sam studirala na Školi lepih umetnosti doživela sam vrlo dramatičnu nezgodu kada mi je strug povukao rukav. Malo je falilo da izgubim ruku. Danas ne radim sama, okružena sam stručnim ljudima. Puno toga imam još da naučim, a na strug za sada gledam izdaleka - priznaje Ema Bregović.

Komentari (0)

Loading