Olivera Kovačević jede i kajmak i slaninu, a kilogrami se i dalje tope: Jedno pravilo je ključ uspeha

Ata Images
Olivera Kovačević jedna je od dama kojoj i u šestoj deceniji mnoge žene zavide na vitkoj liniji.
I dok se drugi pitaju u čemu je tajna, dijeta Olivere Kovačević, prema njenim rečima zasniva se na zdravoj pripremi obroka.
Pročitajte: Da li je to Olivera Kovačević potpuno promenila imidž? O njenim efektnim pantalonama svi govore (FOTO)
Olja tvrdi da nikada nije gladovala, te da u svoju ishranu uključi i namirnice poput kajmaka i slanine, ali da vodi računa o kvalitetu namirnica koje unosi.
Doručak je rezervisan za unos složenih ugljenih hidrata, kada Olja jede ražani hleb bez belog brašna, kajmak, jaja i kiselo mleko.
Miša Obradović
Voćna užina sledi dva sata nakon obroka.
Ručak je uvek podrazumevao unos proteina, a dijeta Olivere Kovačević podrazumevala je da meso bude pripremljeno bez ulja i masti, uglavnom bareno, uz porciju salate.
Za večeru Olja bira ribu i salatu.
Ono što je bilo ključno je da je iz ishrane izbacila krompir, dok je unos pirinča svela na minimum, s obzirom da joj je u jednom periodu života glukoza bila na gornjoj granici.
Komentari (0)