Celebrity News

Otkriven razlog zašto Megan i Hari nisu poveli Arčija kod kraljice Elizabete

Otkriven razlog zašto Megan i Hari nisu poveli Arčija kod kraljice Elizabete

Megan Markl i Hari našli su se na meti kritika što na prekookeansko putovanje nisu poveli svog sina. Arči, kako navode inostrani mediji ostao je u Kanadi!

Otkako su se nedavno vratili u Veliku Britaniju kako bi zaključili preostale kraljevske obaveze, 35-godišnji Hari i Megan Markl ponovno su se našli na svim naslovnicama svetskih novina.

Naime, kako prenose inostrani mediji Megan Markl ponovo se našla na meti kritika jer sina Arčija nije povela na prekookeansko putovanje. Glavni razglog napada na bivšu vojvotkinju bio je taj što njegova prabaka, 93-godišnja kraljica Elizabeta nije uspela da ga vidi.

Britanski tabloid Telegraph piše kako je pravi razlog Arčijevog odsustva - korona virus.

- Odluku da ga ostavi u Kanadi nije donela iz inata prema kraljici niti zato što pojedinim članovima kraljevske porodici zamera tretman koji je od njih dobila pre odlaska na drugu stranu sveta, nego zbog činjenice da epidemija koronarvirusa drži ceo sve u šaci - otkrio je izvor blizak bivšoj glumici, prenosi Story.hr.

Megan Markl stigla sudbina koju je i očekivala: Govorili su mi da će me uništiti, nisam dobro!

Megan ne intersuju priče okoline, Hari opravdava situaciju pred kraljicom

Prema pisanju istoimenog lista, vojvoda i vojvotkinja su za vreme boravka u Britaniji održavali redovan kontakt sa sinom svakodnevnim video pozivima.

- Hari je obećao kraljici kako će se vratiti s Arčijem u maju, ali ako epidemija dodatno eskalira, razmotriće svoju odluku - poručio je izvor.

Diki Arbiter, nekadašnji kraljevski službenik zadužen za odnose sa medijima, rekao je da to sa njihove strane bezobzirno, posebno zbog princa Filipa i kraljice Elizabete koji su žarko želeli da provedu vreme sa malim Arčijem.

– Žao mi je, ali ne postoji opravdan razlog ili opravdanje da ga ne povedu. Na kraju krajeva, mora se sresti sa članovima porodice jer oni neće dobiti priliku da ga vide neko vreme, s obzirom na to da će živeti u Kanadi. Moglo bi se pretpostaviti da je premali za let avionom, ali to mu ne bi bio prvi put. Leteo je već avionom u Južnu Afriku. Smatram da su trebali da ga povedu sa sobom – rekao je on za Nine News Australia”.

Nestao Arči? Nema ga već četiri dana a za sve su krivi Megan i Hari!