Celebrity News

Vilijam i Hari u žestokom sukobu! Skandal u palati zbog kraljičinog rođendana!

Vilijam i Hari u žestokom sukobu! Skandal u palati zbog kraljičinog rođendana!

U kraljevskoj palati strasti se ne smiruju. Kako navode inostrani mediji, Vilijam i Hari su u žestokom sukobu!

Britanska kraljica Elizabeta koje je pre nekoliko dana proslavila 94. rođendan u tišini ipak je želea da njena porodica bude uz nju na ovaj veliki dan. Međutim, kako se spekuliše, princ Hari ignorisao je ovaj poziv i time je jako uvredio. Navodno, nedolično ponašanje princa Harija Vilijam nije toleriosao, piše National Enquirer.

- Visokopozicionirani izvor sa britanskog dvora otkrio je kako je Hari odbio da dođe u Britaniju i iznenadi kraljicu Elizabetu za njen 94. rođendan. Kako ističe, Vilijam "na prvu loptu" nije poverovao da Hari ne želi da dođe, te je na trenutak pomislio da je u pitanju neslana šala. Međutim, Hari je bio ozbiljan - prenosi Story.hr.

Vilijam ovu Harijevu obest prema celoj kraljevskoj porodice nije isteloresao te mu je oštro rekao da prestane da stavlja potrebe Megan Markl ispred svojih dužnosti prema kraljici Elizabeti. 

Budući da se Hari do kraja i nije pojavio na kraljičinom rođendanu, usledili su i drugi zaključci, Naime, sada se spekuliše da su Hari i Megan zaključani sa jednogodišnjim sinčićem Arčijem u iznajmljenoj kući u Los Anđelesu. Budući da je na snazi zabrana letova između SAD-a i Velike Britanije Hari nikako nije mogao doći na kraljičin rođendan.

A, šta je prava istina, ostaje da vidimo.

NE PROPUSTITE:
Snimak koji je uzdrmao Instagram: Megan i Hari u nikad viđenom izdanju! (foto/video)

Vilijam i Hari u žestokom sukobu - zbog Megan? 

Kada je princ Hari pre tri godine upoznao Megan Markl počela su nagađanja da se distancirao od ostatka kraljevske porodice, pa čak i od brata Vilijama. Za javnost, to je bilo pomalo čudno, jer su sinovi pokojne princeze Dajane od detinjstva nerazdvojni.

Sada je mlađi brat, u intervjuu za britanski “ITV” potvrdio šuškanja i rekao da nije u najboljim odnosima s bratom.

– Vilijam i ja smo krenuli drugim putevima. Braća imaju dobre i loše dane – rekao je Hari.

Iako je palata uvek negirala bilo kakve glasine o nesuglasicama između kraljevske braće, on je ipak rekao da se stilovi života, želje i verovanja njega i njegovog brata veoma se razlikuju. Rekao je i da se retko viđaju te da nije čudo da se njihov odnos zbog velikog porodičnog i medijskog pritiska promenio.

– Deo ove uloge koju mi igramo je nošenje sa ogromnim pritiskom. Neizbežno je dođe do svađa. Ali gledajte, mi ćemo uvek biti braća, uvek ću biti tu za njega, kao što znam da će i on biti za mene – rekao je Hari.

Navodno, do svađe je došlo zbog toga što Vilijam nije bio oduševljen idejom da Hari oženi Megan.

NE PROPUSTITE:
Nevaljali princ Vilijam: Da li su ovo uverljivi dokazi da vara Kejt?

Vilijam i Hari: Štitio sam svog brata ceo život, ali više to ne mogu

Iako se niko od članova kraljevske porodice nije zvanično obratio povodom njihove odluke, “The Sunday Times” je preneo ono što je princ Vilijam, navodno, rekao svom prijatelju.

– Štitio sam svog brata ceo život, ali više to ne mogu. Sada smo dva razdvojena sveta. Tužan sam zbog toga. Sve što možemo da uradimo i sve što ja mogu da uradim, jeste da pokušam da ih podržim i nadam se da će doći trenutak kada ćemo ponovo misliti isto – rekao je on.

NE PROPUSTITE:
Tajne kraljevske porodice: Da li je vojvotkinja Kejt Midlton i u izolaciji doterana?

 

Kako prenose britanski mediji, članovi kraljevske porodice okupiće se u ponedjeljak kako bi razmotrili ovo pitanje.

Nakon vesti o povlačenju vojvotkinja Megan Markl samo nekoliko sati nakon što su izdali saopštenje prošetala Londonom, išla u pozorište i pritom je uslikana kako izlazi bez burme!

Na levoj šaci Megan nije imala burmu, što je pokrenulo spekulacije da je ovo što se događa samo početak kraja.

Poznato je koliko britanska kraljevska porodica drži do tradicije i običaja koji važe podjednako za sve članove porodice. Makar je tako bilo do sada, dok se nije pojavila ona – Megan Markl.

Komentari (0)

Loading