Celebrity News

Kraljica ne želi da usliši Hariju poslednju prinčevsku želju

Kraljica ne želi da usliši Hariju poslednju prinčevsku želju

story

Princ Hari i Megan Markl izazvali su pravu buru kada su odlučili da napuste kraljevsku porodicu i postanu finansijski nezavisni. Njihove poslednje dužnosti pod britanskom krunom zvanično su okončane 31. marta. Kako vreme koje provodi van svoje domovine prolazi, čini se da bivši princ pati za nekim stvarima koje je iza sebe ostavio.

Princ Hari ima jednu želju koju kraljica ne želi da mu ispuni

PROČITAJTE: Luksuzna vila na Beverli Hilsu: Spektakularan dom Megan Markl i princа Harija (foto)

Poznato je da je princ Hari služio u britanskoj vojsci, gde je naučio da upravlja helikopterom, zbog čega ga je kraljica postavila za ceremonijalnog generala kraljevskih marinaca. Iako je napustio kraljevsku porodicu, službeno je još uvek na čelu marinaca i tu bi voleo da ostane. Međutim, kraljica Elizabeta II ne želi da mu ispuni tu želju.

Naime, nakon Harijevog odlaska njegova vojna funkcija je zamrznuta.  kraljevska porodica je rekla kako postoji šansa da bude produžena „nakon perioda razmatranja”. 

Brat princa Vilijama nadao se da će porodica imati razumevanja za njega

Kako prenosi britanski „Mirror” Hari je žarko želeo da zadrži ovu funkciju, ali čini se da je kraljica nemilosrdna i neumoljiva čak i prema svom omiljenom unuku.

PROČITAJTE: Na važan dan daleko od kraljevske porodice -Megan i Hari slave drugu godišnjicu braka (foto)

Da mu nedostaje vojska, potvrdio je bivši vojnik koji je učestvovao u vojnim igrama „Invictus Games” koje se održavaju pod pokroviteljstvom princa Harija.

– Razgovarao sam s njim o igrama, ali ga iz poštovanja nisam ispitivao ništa o njegovom novom životu. Rekao mi je da mu nedostaje pozicija koju je imao u marincima. On bi voleo da se jednog dana vrati na to mesto.

Kraljica na Harijevo mesto planira da postavi ćerku 

Kraljica ima druge planove. Kako piše pomenuti tabloid, ona na Harijevo mesto planira da postavi ćerku, princezu Anu. Izgleda da tom odlukom neće biti zadovoljni ni kraljevski marinci. Jedan od njih rekao je za „Daily Mirror” kako je Hari bio omiljen među njima, jer su s njim mogli da se povežu. 

PROČITAJTE: Megan Markl trudna? Svet bruji o bebi broj dva!

Podsetimo, Hari je imenovan na tu funkciju 2017, pošto je princ Filip odstupio s nje nakon što ju je obavljao pune 64 godine.

 

 

Komentari (0)

Loading