Celebrity News

Posle toliko vremena, osmeh sinčića Stefana govori sve: Filip i Danica Karađorđević van sebe od sreće, svi čestitaju (FOTO)

Danica i Filip Karađorđević ponovo u javnosti

Posle toliko vremena, osmeh sinčića Stefana govori sve: Filip i Danica Karađorđević van sebe od sreće, svi čestitaju (FOTO)

Jakov Simović

Danica i Filip Karađorđević ne prestaju da budu u centru pažnje naše javnosti. Od njihovog venčanja 2017. godine, ovaj kraljevski par privlači pažnju svakim svojim potezom, i izuzetno su cenjeni u društvu.

Jakov Simović

 

Iako navodno postoje tenzije između Filipa i oca Aleksandra Karađorđevića, mladi kraljevski par ne propušta da proslavi lepe trenutke u životima svoje bliže i dalje rodbine.
Ovog puta Filip i Danica bili su na venčanju Sol Medin Orleans, i tim povodom oglasili su se na društvenim mrežama.

Pročitajte: Na Dvor nisu dobrodošli - U ovom stanu su Filip i Danica Karađorđević sa sinom Stefanom pronašli svoju sreću FOTO

Instagram

 

"Protekli dani bili su u znaku nezaboravne porodične radosti u Sevilji gde smo proslavili venčanje naše sestre i zaove Sol Medine Orleans- Braganze, grofice od Ampurijasa, sa njenim verenikom Pedrom Domingez-Manjon Torom. Vreme koje smo posle dužeg vremena proveli sa braćom, sestrama, rođacima i prijateljima iz celog sveta dugo ćemo pamtiti", napisao je kraljevski par na društvenim mrežama.


Ali jedna osoba definitivno je ukrala ceo šou na ovoj fotografiji. Mali Stefan, kog je Danica donela na svet 2018. godine, u poslednje vreme retko se viđa u javnosti, ali pretpostavljamo da su ponosni roditelji morali da se pohvale svojim mezimcem. Svi su primetili da mali princ svakim danom sve više liči na mamu, a osmesi na njihovim licima govore da su se sjajno proveli na venčanju.

Pročitajte: Danica Karađorđević donela odluku o sinu Stefanu koja se nikako ne očekuje od kraljevske porodice! Ovo su detalji!

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading